Biri Size Evlenme Teklif Etse..

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Referandum bittiğine göre artık evet diyebilirim :asd:

Sen edemezsin ben ederim derim. :D

Adam kalkmış evlenme teklifi etmiş, kabul etmesek ayıp olur.

Daha gencim, ne evliliği derim:D

senin nisanın da 1 temmuzda değil mi ?
düğünü de ayın 1'ine denk getirseymissin keşke

Evet 1 temmuz da:)
Maalesef 1 ekim olacaktı ama kuzenim 30 eylül de düğün yapınca biz de tanışma yıl dönümümuze boş tarih bulunca hemen kaptik:)

Herhangi biriyse tabiki hayır.
Öf düşünmek istemiyorum.

Ayın birinin bir özelliğimi vardı?

Aslında yoktu. Ben de hiç beklemiyordum yani o gün hiç beklemiyordum çünkü Mayıs ayının tüm hafta sonları doluyum o ara programimdan bahsediyordum. Yoksa o Mayıs'in 2. Haftasi evlenme teklifi etmeyi planliyormus.
Bakmış tüm hafta sonu doluyum acele bir organizasyon yapmış. "Kız elden gidecek yoksa:p" diyerek:D

Temmuz 1 ben seçtim.
Düğün fotoğraflarimiz bir kaç ay sonra çekileceği için ben yaz gelini olamayinca yaz nişanlısı olayım en iyisi diye düşündüm.

Aslında yoktu. Ben de hiç beklemiyordum yani o gün hiç beklemiyordum çünkü Mayıs ayının tüm hafta sonları doluyum o ara programimdan bahsediyordum. Yoksa o Mayıs'in 2. Haftasi evlenme teklifi etmeyi planliyormus.
Bakmış tüm hafta sonu doluyum acele bir organizasyon yapmış. "Kız elden gidecek yoksa:p" diyerek:D

Temmuz 1 ben seçtim.
Düğün fotoğraflarimiz bir kaç ay sonra çekileceği için ben yaz gelini olamayinca yaz nişanlısı olayım en iyisi diye düşündüm.

İşçi Bayramı'nda teklif, Kabotaj Bayramı'nda nişan olacaksa düğün de bir bayrama denk gelir mi acaba diye düşünmedim değil.. :nopsrn: Güzel heyecanlar bunlar, bir ömür mutlu olursunuz umarım.. :)

durduk yere patadan ettiyse
gülerim

koştur koştur forumsal nete yazmam :pppppp

İşçi Bayramı'nda teklif, Kabotaj Bayramı'nda nişan olacaksa düğün de bir bayrama denk gelir mi acaba diye düşünmedim değil.. :nopsrn: Güzel heyecanlar bunlar, bir ömür mutlu olursunuz umarım.. :)

Haha sormayın az kalsın 29 ekim de evleniyorduk:))))
Teşekkür ederim darısı başınıza eğer bekarsaniz.

Haha sormayın az kalsın 29 ekim de evleniyorduk:))))
Teşekkür ederim darısı başınıza eğer bekarsaniz.

Haha.. Gerçekten de bayrama denk geliyormuş az kalsın.. :D
Bekarım evet, evlenmek gibi bir düşüncem şu an için yok, ama gelecek ne gösterir bilemeyiz tabiki.. :) Darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına diyelim o zaman..

Haha.. Gerçekten de bayrama denk geliyormuş az kalsın.. :D
Bekarım evet, evlenmek gibi bir düşüncem şu an için yok, ama gelecek ne gösterir bilemeyiz tabiki.. :) Darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına diyelim o zaman..

Demeyin öyle. Kocaman bir aminn diyorum.
Sevgiler.

Yuhh derim ben teklif etmem lazımdı sen degil bunda bir yanlıslık var derim :)

Geri