Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Biri Size Evlenme Teklif Etse..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 Mayıs ta evet evet evet dedim: p
senin nisanın da 1 temmuzda değil mi ?
düğünü de ayın 1'ine denk getirseymissin keşke
Ayın birinin bir özelliğimi vardı?Evet 1 temmuz da
Maalesef 1 ekim olacaktı ama kuzenim 30 eylül de düğün yapınca biz de tanışma yıl dönümümuze boş tarih bulunca hemen kaptik![]()
Ayın birinin bir özelliğimi vardı?
Aslında yoktu. Ben de hiç beklemiyordum yani o gün hiç beklemiyordum çünkü Mayıs ayının tüm hafta sonları doluyum o ara programimdan bahsediyordum. Yoksa o Mayıs'in 2. Haftasi evlenme teklifi etmeyi planliyormus.
Bakmış tüm hafta sonu doluyum acele bir organizasyon yapmış. "Kız elden gidecek yoksa:p" diyerek
Temmuz 1 ben seçtim.
Düğün fotoğraflarimiz bir kaç ay sonra çekileceği için ben yaz gelini olamayinca yaz nişanlısı olayım en iyisi diye düşündüm.
İşçi Bayramı'nda teklif, Kabotaj Bayramı'nda nişan olacaksa düğün de bir bayrama denk gelir mi acaba diye düşünmedim değil.. :nopsrn: Güzel heyecanlar bunlar, bir ömür mutlu olursunuz umarım..![]()
Haha sormayın az kalsın 29 ekim de evleniyorduk)))
Teşekkür ederim darısı başınıza eğer bekarsaniz.
Haha.. Gerçekten de bayrama denk geliyormuş az kalsın..
Bekarım evet, evlenmek gibi bir düşüncem şu an için yok, ama gelecek ne gösterir bilemeyiz tabiki..Darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına diyelim o zaman..