Biri size "çok çirkinsin" dese nasıl bi tepki verirsin?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Herkesin güzellik kavramı farklı ne yapalım yani :emoji_shrug:

Diyebilirler, zevkler ve renkler tartışılmaz teşekkür eder geçerim. Bence çirkin olmakta bir başarı, herkes olamaz. Çirkinliğin de bir adabı vardır sonuçta.

çirkin bir insana çirkin denir mi? ne kalpsizsiniz...
sempatik denilebilir ama çirkin no ya

İki elimi belime atıp yeeelllooos" çekerim, ayna icad oldu ayna, git de bir bak derim, kıskanç haset pislik.

eger bir erkek derse gulerim, cok hosuma gider. ozellikle yakisikli bir erkek bunu diyorsa (ki gercek manada cekici ve yakisikli/guzel olan insanlar asla birinin goruntusune olumsuz yorum yapmaz, dalga gecmez, zorbalik etmez). cirkini diyorsa hemen kabullenirim sussun ve basimdan gitsin diye (he he tamam fok off veya duymamazliktan gelmek). bir kadin derse bastan asagi yoklarim ve onun ozguvenini kiracak bir sey bulurum mutlaka. boyle olmamali, biliyorum, ama inanin ben susuyorum diye elalemi begeniyorum manasina gelmiyor:d ruh halime bagli. belki derim, belki demem. umarim hicbir sey demem:d

bugun canim cokca yazmak istedi foruma galiba :d hazirlanip spora kaciyorum. bu kadari kafii:d

Bi gün huzur evi ziyaretinde yaşlı teyzenin biri söylemişti. Sonra çıkarken de oğlum yanlış anlama nazar değmesin diye öyle dedim dedi.

sensin çok çirkin diyen olmamış ya
illa karma diyecek yine çığır açacak

Yani haklısın demek lazım kalkıp onu güzel olduğuma inandırmak için mi çabalayayım. Zamanıma yazık )

Şaka yapmak istemiştir, başka bir ihtimal düşünemem

Geri