Biri size çirkin olduğunuzu söylese tepkiniz ne olur?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
fikrim hala aynı.
Kusur da değil aslında ancak herkesin zevki farklıdır. Kime göre güzel, kime göre çirkin?
Kendi yaşamlarında ciddi sorun olan insanlar, etrafında da sürekli olumsuzluk arar diye düşünüyorum yoksa başkalarının görüntüsü / yaşamı ile niye uğraşsınlar ki?

Kusur da değil aslında ancak herkesin zevki farklıdır. Kime göre güzel, kime göre çirkin?
Kendi yaşamlarında ciddi sorun olan insanlar, etrafında da sürekli olumsuzluk arar diye düşünüyorum yoksa başkalarının görüntüsü / yaşamı ile niye uğraşsınlar ki?
günaydın lefty hanım.
beni az çok tanimissinizdir, ben bu tarz seylere takılan biri değilimdir. insanların zevkleri ve renkleri hep farklıdır bu yüzden birine şahane gelirken diğerine hiç guzel, ya da yakışıklı gelmeye bilirsiniz bu hayatın bir kanunu.
bunun için ağlayacak veya dovunecek değiliz değil mi?
kendi bahçesinde ot bitmeyen, başkasının bahçesindeki gülun değerini bilemez o yüzden takilmayalim.

Tepkim, bu lafı kimin dediğine göre çok değişir.:)

İş başvurum güzelsin diye red edilmişti mesela benimde .p

çirkin olmakta zor ya o sifatinizla disari cikip gezionuz işe gidionuz kendimden biliom çok acı cekiom

karsimdaki kisiyi bastan asagi analiz ederim. bu analiz sonrasi mutlaka onda da bi ton cirkin buldugum seyler belirir :d zaten hic gorulmedi yakisikli veya guzel birinin bir baskasinin gorunusuyle ilgili olumsuz yorumlar yapmasi

Son düzenleme:
arkadaşlar bunu siz hatırlatmak zorunda bıraktınız beni ve fekat: 2021 YILIN GÜZELİ seçilmiş bana. (BANA) kimse böyle bir şey demedi tabii ki. Oldu da reelde mi dedi? Hemen forumu açıp ağzına gözüne sokarım TACIMI. tşk

Dediler valla hemde suratıma suratıma şerefsizzzzzzzzzz .S

Ben bugün sizden hiç performans alamadım.

çirkin değilim aga o yüzden bunu diyen önce pantolunun arasından çatalına baksın kendini görmek istiyorsa..

Geri