Biri seni seviyor ve sen onu istemiyorsan,nasıl ifade edersin?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
onu kırmadan ona karşı birşeyler hissetmediğimi ve istemediğimi dile getiririm.Ümitlenip arafta kalsın istemem...

* bu isin olmayacagini tatli dille soylerim kendimden uzaklastiririm ve bende uzaklasirim.

Onun hakkında öyle birşey düşünmediğimi söylerim

başıma gelse nasıl bir tepki beklerim diye düşünüp ona göre tepki veririm

Kaçak güreşmeye gerek yok.Onu sevmediğimi yada istemediğimi söylerim

şu sıralar bi ilişkiye hazır değilim.....................

Karşımdakini kırmadan onu istemediğimi,sevmediğimi belirtirim.

Biri için özel olma fakat karşılık verememe durumunda, elini ayağını çekmek ya da terslemek, direk olarak yüzüne istemiyorum demek ve nicesi kadar onur ve gurur kırıcı bir şey yoktur. Her şeyden önce karşındaki insanin hissiyatlarına saygı duymayı bilmeliyiz ki bu durum bizlerinde başına gelebilir. Her insanın karakteristik yapıları aşkı yaşayış biçimleri farklıdır. Eğer karşımdakı kişi ile bu uyumu yakalayamaycağımı ayan bir şekilde görebiliyorsam, kırmadan kuracağım ilk cümle bu olacaktır.

kibar bir şekilde ona karşı bir şey hissetmediğimi söylerim

En ufak bir umut kırıntısı bırakmayacak şekilde hislerimi dile getiririm ama havalara girip selamı sabahıda kesmem.

açık ve anlaşılır biçimde konuşşur istemediğimi anlatırım

Açık bir şekilde söylerim. Muhabbeti Keserim.Arada hal hatır o kadar.Havalara girdiğimden değil ben rahat edemem.

Sanırım Biz kardeşiz. :)

Çok tatlı dilliyimdir.
Direk söylerim istemiyorum lan zorla mı diye.

Bana benim gibi kelimelerini tüketmiş susmayı tercih etmiş biri lazım, derdim zaten giderdi .

Geri