Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni nesilin kadın anlayışına bakıldıgı vakit sizce yüzde kacı bu kadınların yaşadıgı hayatı kaldırabilir?
şimdiki kızlar yemek yapmamayı kibarlık sanıyo o.O
eğri oturup dogru konusmak gerekli
bu kadınların coğu sabahın köründe herkesin bir taraflarında sinekler ucusurken baga bahceye tarlaya gidip calısıyor cocuk ta bakıyor evine hanımlık esine kadınlık ta yapıyor ve bunların genclıklerı de bu sekılde idi...
eli öpulesı baş ustunde tutulması gereken ve gercek manada "kadın" kavramını hakedenlerdir fotograftakıler ve daha niceleri...
bu konuda cogunluk boyle evet cokca da şahit oldum ama yaz tatıllerımde bıle sahıl kumsal denız yerıne memleketın ozellıkle kırsal kesımlerıne gıdıp kultur turlarına katılıp anadolu ınsanı ıle zaman gecırmeyı onları tanımayı anlamayı dustur edinmış biri olarak diyebilirim ki kadın oldugumdan utanıyorum tırnakları olamam ...bu kadınları yolda görseniz bırakın elini öpmeyi, iğrenerek bakarsınız.
Olmasi gereken, vefekar cefekar diyediyesartliyosunuz kadinlari.gonullu cile gonullu aci iscileri..
O kadinlarin hic biri bastaci falan degil. Hayatinda belki bir gun bile taktir gormemistir.
Birakin artik olmasi gereken vs demeyi..
Kimse böyle zor şartlara gönüllü olmaz
Ama o kadınlar bulundukları şartlarda bile mutlu olmayı becerebiliyor
Zamane kadınları da buna ben ya da annem de dahil
Aman kilo aldım aman sac boyam geldi tırnağım kırıldı paso şikayet
Kocası bir bardak su istese kalk kendin al diyen kadınla bu kadınları kimse bir tutamaz
Kıymetleri bilinmez evet ama bu onların gercek bir kadın olduğu gercegini değiştirmez