Birden fazla kişiyle çıkmış olan insan.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aradığını bulamamış insandır bulana kadar devam..

Bkz: Sayısalı tutturan adam..

aradığını bulamamıştır doğru, yalnız aradığının da ne olduğunu bilmiyodur ki herkesi aradığı kişi sanır.

ne istedigin deneme yanilma yontemi ile anlamaya calisiyordur o surede allah kolaylik versin.

yani tabikisi aldatma yoksa kesinlikle normaldir ama 1 aydada 2-3 kışıyle bırakıp bırakıp çıkarsa oda olmaz tabıkısı

Ne yaptığını bilmeyen dünyaya ne amaç uğruna geldiğini idrak edemeyen yanmış lop beyınlı :sleep:

Nokta atışı yapacam ben. :T:

Birini tanımaya başlayıp tanıdıkça nefret eden insandır. Tanımıya da mı çalışmayaggggggkkkk :S Hemen evlenip koynuna mı giregkkkkkk.:S Iyyy iğrençleştim. Bu nasıl bi yazma şekli, bir de 'asfskshghşsk :D' bu gülüşü yaptım mı 'kusmak isteyenler' come in pls.. :D

Aynı zamanda olup olmadığı ve süresi önemli tabi.
Genelde halk arasında çapkın diye anılırlar.

Doğruyu bulacağına hâlâ inancı vardır demek. Son derece normal yani.

Birden çok dörtten az olması kafidir. Hala bulamadıysa, kendisi yanlıştır kanımca.

Tanışma faslını kısa kesip direkt sevgili olma olayına giren insanların başına gelen durumdur...
Doğal tabi, insanların çok güzel maskeleri var, hiç kimse tanıdıgın gibi kalmıyor.
Tanışma fasıllarını uzun tutmak gerek.
Bide bunların her çıktığına '' kalbim senindir '' diyenleri vardır, uzak durulması tavsiye edilir. Çok kalp vardır onlarda :P

Geri