Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

Konu sahibi son olarak 922 gün önce görüldü

Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

• Evet, isterdim

Kullanılan: 12 22.6%
  • Hayır, istemezdim

Kullanılan: 34 64.2%
  • Evlenmeyi düşünmüyorum

Kullanılan: 6 11.3%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
Evet 4 tane kocam olsun isterdim.
Neden erkeklere helalmis? Ciddi bu konunun açılmasını bile komik buluyorum şu şartlarda özellikle.

Bak şu işe, adamlar 4 kişiye aşık olunca da çapkın diyoruz oysa böyle bir hakları var eheheheh. : DDDD

öyle bi dünya mümkün olsaydı hayır demezdim heralde. tek bi kişiyle tüm hayatı paylaşmak bi süre sonra sıkıcı olabilir. aynı şekilde onun da birden fazla eşinin olması beni bozmaz. sanırım ben biraz godoşum :D

öyle bi dünya mümkün olsaydı hayır demezdim heralde. tek bi kişiyle tüm hayatı paylaşmak bi süre sonra sıkıcı olabilir. aynı şekilde onun da birden fazla eşinin olması beni bozmaz. sanırım ben biraz godoşum :D

yeterince bozulmuşsun gördüğüm kadarıyla :D

Hmm kaç tane alabiliyoz en fazla? xd

yeterince bozulmuşsun gördüğüm kadarıyla :D

içinde bulunduğumuz değerler sisteminde eşimin başka birine yan gözle bakması durumunda yeterince vahşi olabilirim ama bi sabah gözlerimizi böyle bi dünyaya açarsak diğer seçeneklerin denenmesine soğuk bakmam heralde. :d aman ne bileyim ya böyle bi şey mimkin değil sonuçta, fikir yürütüyoruz işte:D

Evet diyen veya bunu dusunen erkeklere; Tek bir kadini mutlu edebiliyor musunuz? Sahip cika biliyor musunuz?
Baka biliyor musunuz? Anlasa biliyor musunuz? Ilgi vere biliyor musunuz? Eger butun bu sorulara 'evet' deseniz bile, o kadini mutlu edemezsiniz. Hic bir kadin sevdigi adamin, baska bir kadinla veya kadinlarla evli olmasini istemez.

Tek biri olmali diye dusunuyorum.
-ebilmek bitişik yazılıyor, herhangi bir gücendirme amacı ile yazmıyorum belli ki yanlış biliyorsunuz

içinde bulunduğumuz değerler sisteminde eşimin başka birine yan gözle bakması durumunda yeterince vahşi olabilirim ama bi sabah gözlerimizi böyle bi dünyaya açarsak diğer seçeneklerin denenmesine soğuk bakmam heralde. :d aman ne bileyim ya böyle bi şey mimkin değil sonuçta, fikir yürütüyoruz işte:D

Bu cümle yapısı bu jargon tanıdık allahım tanıdık geldi hadi hayırlısı :D

hayir yani niye

birini doyurduktan sonra düşünmek gerek.

kelime oyunu yapasım geldi, sonra gitti. ben de anlamadım.d

istemeyle olmuyor bu isler.
Örf var, adet var, kural var, karakter var.
Önüne gelenle takilmak istiyorsan evlenmeyeceksin.

Ben alışveriş yaptığım bakkalı, içtiğim sigarayı bile değiştirmem ki hayatımda birden çok kadın alayım, hiç bana göre değil.

4+1 eviniz olsun 4 tane esiniz olsun 4 tane yatak odaniz olsun. Ferahindan ferahindan. Tovbe est:D

Geri