Birçok insan neden sadece zaman kaybından başka bir şey değildir?

Konu sahibi son olarak 1259 gün önce görüldü
Çünkü henüz tanımıyorsun ve şans veriyorsun dostun bile kavgada anlaşılıyor maalesef.

İyi bir gözlemci olup karar verme konusunda da aceleci olmamak gerekiyor çünkü dünyada her kültürden ve yaşam tarzından insan var. Zaman zaman size hiç de hitap etmeyen kişilerle temas kurmak zorunda kalabilir ya da ilk başta sevip sonradan itici bulabilirsiniz. Sonuç olarak bu olumsuz durumlara bakıp da genelleme yapmak doğru değil çünkü hiç ummadığınız anda çok daha iyi anlaşabileceğiniz kişilere de denk gelebilirsiniz. Geçmiş tecrübeleri birer ders kabul edip yola umutla devam etmek gerekiyor.

İyi bir gözlemci olup karar verme konusunda da aceleci olmamak gerekiyor çünkü dünyada her kültürden ve yaşam tarzından insan var. Zaman zaman size hiç de hitap etmeyen kişilerle temas kurmak zorunda kalabilir ya da ilk başta sevip sonradan itici bulabilirsiniz. Sonuç olarak bu olumsuz durumlara bakıp da genelleme yapmak doğru değil çünkü hiç ummadığınız anda çok daha iyi anlaşabileceğiniz kişilere de denk gelebilirsiniz. Geçmiş tecrübeleri birer ders kabul edip yola umutla devam etmek gerekiyor.
Kısaca sıkma o tatlı canını aşk kapını her an çalabilir diyor :D

Bireyler;kötü şeyler yaşadıklarında/atlattıklarında kendilerine avuntu tesellisi bulurlar.Bu da onlardan biri.

İşimmm gücümmm yok. İnsan dertleri dinlicem, sürekli ağlanacaklar, yok teselli edicem falan. Ay yeni kebap yedim daha çok yazıp kusmak istemiyorum. Yallah ya nolur Yallah

Çok insan sadece zaman kaybidir , başka bir sey değildir de ondan .o

İnsanoğlu üstüne düşülecek bir varlık değil.
Kendimden biliyorum; puştluk benden kalsın.
Güzelini bulurum, daha güzelini ararım.
Yetinmem. İnsanoğlu biraz kahpedir; doymaz, “tamam” demez.

Yalan söyler, aldatır, oyalar.
Üzer, kırar, döker.
İnsanoğlu böyledir - en azından çoğu zaman.

Bunları hiç yaşamamış olan ya çok korunmuştur ya da hayata henüz başlamamıştır.

İnsan bazan zaman kaybı gibi gelir - çoğu zaman.
Bir parça yüreğim katı olsa, güzel eğlenirim etrafla… "Ama" ve virgül varken arada; hatta fakat, ve lakin… olmuyor.

Mor Efrem’i okurken, Hz. Meryem’e yönelttiği bir soru kaldı aklımda:
“Bize doğrusunu söyle, seni kim kirletti ve kim aldattı ey Meryem?”

Ve Hz. İsa’nın o ısrarı:
“O halde size doğrusunu söyleyeyim…”

Ben de tam buradayım galiba.
Doğrusunu söylemekle, insana rağmen susmak arasında.

Ben dahil, insanoğlu yalancıdır.

Geri