Bircan Bali ilk kez anlattı: Dar pantolon giydiğim için eski sevgilimden şiddet gördüm

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı sunucu Bircan Bali oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Bali, eski sevgilisinden şiddet gördüğünü de ilk kez anlattı

ESKİ SEVGİLİM EVLİ OLMASINA RAĞMEN ADIMIN YAZDIĞI DÖVMEYİ SİLDİRMEDİ"​

Üniversite okurken birlikte olduğu sevgilisinden bahseden Bircan Bali, "Birisiyle ilk defa uyuduğumda üniversiteye gidiyordum. Onun vücudunda hala benim dövmem var. O kadar kıskançtı ki... Şimdi evli ama ismimin yazılı olduğu dövme duruyor. Ben de ilk eşimin adını dövme yaptırmıştım ama ikinci eşe geçmeden sildirdim. O ilişkim 1,5 yıl sürdü. Buna annem çok üzülecek ama o vurdu bana" dedi.

Bircan Bali ilk kez anlattı: Darp pantolon giydiğim için eski sevgilimden şiddet gördüm

BENİ DÖVEN SEVGİLİMDEN ŞİKAYETÇİ OLMADIM"​

Sevgilisinden şiddet gördüğünü itiraf den ünlü isim sözlerine şöyle devam etti: "Hayatımda ilk kez biri bana vurdu. Şiddetin nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama vücudumda görmemiştim. Şiddet gördüğünde o adamdan soğumam lazımken ben acaba eli acıdı mı diye düşündüm. Öyle saçma bir aşktı. Beni ailesiyle tanıştırmıştı ve o an bile kötü bir şey yaşadık. O zaman olamayacağımızı anladım. Öfke kontrolü olmayan biriydi. Ağlayarak uçağı bindim ve ona ayrılık mesajı attım. Aynı üniversiteye gidiyorduk ama o ayrılıktan sonra dönmedi. Ayrıldıktan sonra gözümün açıldığını hissettim. Bana vurduğunda eli acıyacak mı düşüncesi korkunç bir sapkınlık. Dar bir kot pantolon giydiğim için bana şiddet uygulamıştı. Nasıl bir kıskançlık olduğunu anlatamam. Çok ağır birkaç tokat yedim. Bunu da ilk kez açıklıyorum. Bana şiddet uyguladığında arkadaşımı arayıp her şeyi anlattım. Arkadaşım eve polisle geldi ama ben şiddet gördüğümü inkar ettim. Şiddet uygulanan her yerden hemen uzaklaşılmalı. O gerçek bir sevgi değil

Haberler.com

Birlikte olmadan önce kız kankilerine överek şöyle anlattığına eminim. " kızlar çocuk çok oturaklı ağır başlı bazen yanlışlıkla çatalı bıçağın üstüne koyardım dik bakardı.Anlardım ki beni sahipleniyor " :D

ya kadin ayrilmakla dogruyu yapmis
eger bir erkek bir kadini dövüyorsa o erkek aciz zavalli bir erkekdir

kadin hayvan cocuk asla dövülmez sadece sevilir

• Alkış
Tepkiler: ne
Birlikte olmadan önce kız kankilerine överek şöyle anlattığına eminim. " kızlar çocuk çok oturaklı ağır başlı bazen yanlışlıkla çatalı bıçağın üstüne koyardım dik bakardı.Anlardım ki beni sahipleniyor " :D
Hoşuna mı gidiyordu yani ayrılmadan önce

ya bu ünlülerde bir acayip
eskiden bir ayip vardi
bugün bu ünlüler onunla birlikte oldum bununla birlikde oldum öve öve anlatiyorlar ya

Hoşuna mı gidiyordu yani ayrılmadan önce
gerci bazi kadinlar var dayak yemekden hoslaniyorlar

• Alkış
Kuru çalı yani cokmu zayif

• Kahkaha
Şiddetin her türlüsü ilişkiyi yok eder ve bu durumun sevgi, aşk ile ilgisi yoktur. Karşı tarafa bağırmak, hakaret etmek, aşağılamak da şiddetin farklı türleridir.

Toplumda ne yazık ki şiddeti hoş gören ve yerine göre de haklı bulan bir kesim var. Hal böyle olunca şiddetin, sevgi / hak arama ile alakası olmadığı da anlaşılamıyor.

Size bağırma hakkı bile yok kimsenin ancak eş-sevgili yapınca çoğu insan sineye çekip kabullenmeye çalışıyor. Birinin size karşı haddini aşmasına bir kere izin verirseniz devamı da gelecektir ve bu sebeple doğrudan iletişimi / ilişkiyi sonlandırmak gerekiyor. Kendine saygısı olan ve güçlü karakterde biri zaten şiddeti bir çözüm aracı olarak görmez.

Şiddet gördüğünde o adamdan soğumam lazımken ben acaba eli acıdı mı diye düşündüm. Öyle saçma bir aşktı.

Bu aşk değil baciko senin salaklığın vallahi.

Geri