Birbirleriyle kanlı bıçaklı olan forum üyeleri

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır çok değişik olaylar yaşadık forumlarda,yeri geldi kardeş dediğimiz insan düşman oldu.
Yeri geldi düşman bellediğimiz kişiler sempatik gelmeye başladı.
Herkes gibi benim de konuşmadığım insanlar var,birkaçı da burada aslında,tek tek nick verip,babana mı sövdüm ne bu kin diyesim var ama şimdi değil belki sonra.

Bazen de tavşan dağ’a küser ama dağ’n haberi olmaz! Dağ şok!
Öyle değil mi sevgili kardeşim Aze :)

İlk başlarda herkes masum görünümlüdür. Zamanla gerçek yüzlerini göstererek kendilerinden uzaklaştırabiliyorlar. Nitekim, rüzgâr nereye eserse menfaat olarak, istikametini oraya çeviren insanlar olabiliyor. Var da. Ha bir de, gerçek yüzlerini sanal alemi fırsat olarak kullanıp kendisini kamufle edenler. Ne elde ediyorsunuz bilinmez ama mutluysanız elbet devam edin.

Adem beni anlatmış kime üstüne almasın

Shshah

Bir kötü varsa o benim :)

Kaptırmam

Şu foruma bir adet JokeR gelsin ya

İlk başlarda herkes masum görünümlüdür. Zamanla gerçek yüzlerini göstererek kendilerinden uzaklaştırabiliyorlar. Nitekim, rüzgâr nereye eserse menfaat olarak, istikametini oraya çeviren insanlar olabiliyor. Var da. Ha bir de, gerçek yüzlerini sanal alemi fırsat olarak kullanıp kendisini kamufle edenler. Ne elde ediyorsunuz bilinmez ama mutluysanız elbet devam edin.

İyi ki herkes herkesi gayet iyi tanıyor değil mi?
Bilip bilmeden kendince fikirleri ile insanları kötüleyenler de var maalesef.
Sonra gerçekler ortaya çıkınca kuzuya dönenler neler neler...

İlk aşamadan son aşamaya kadar herkes yaptıklarıyla kalır. Kimse ben bunu yanlış yaptım, davrandım diyecek kadar açık yürekli değil maalesef. Sütte leke var, bu insanlarda yok. Gerçeklik denilen kavram kişiye göre değişiyor yanlışı doğru yaşayanlar gibi.

Ben hep üstüme alınıyorum

Yaram var demek ki gocunuyorum shshah

Hayır başka üstüne alacak da yok

Ortada kalmasın diye alıyorum yoksa başka maksadım da yok yani:ash:

Ben hep üstüme alınıyorum

Yaram var demek ki gocunuyorum shshah

Hayır başka üstüne alacak da yok

Ortada kalmasın diye alıyorum yoksa başka maksadım da yok yani:ash:

Ahahahah hiç öyle bir şey düşünmedim gerçekten bak,çok zorlarlarsa nick bile veririm kimseden bir çekinme durumum yok,kendim çatıştıklarım değil de genelden bahsettim aslında en başta konuyu açarken.
Sen niye üstüne alınıyorsun ahaha üstüne alınacaklar elbet üşüşür zaten konuya ya da alttan alta mesaj verdiğini sanır. Hep lafügüzaf.

Keske biraz forum icin faydali konular okusak. Bu tip konularin bize bir faydasi yok, sahsi algilayanlar olabilir.

Bir konuya girildigi zaman bilgi edinme amacli olursa daha saglikli olur veya en azindan eglenme amacli.

Bu konuyu kilitliyorum, sevgili Aze daha faydali guzel konularda bulusmak dilegiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri