Birbirine yürüyen kızlar

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yürüyecek erkek vardı da biz mi yürümedik? ghlkbngk
Tarzım değil yürümek.

Adam kitligi tamamen. Bi tane adam bulayim belirtiyom erkek dil adam yurumezsem yuzume tukurun:asd:

samimiyetin b*kunu çıkarmak diyoruz biz buna. güzel de yapıyoruz bence. her cümle sonunu yüklem gibi küfür koymaktansa, sevgi sözcükleri koymak daha güzel diye düşünüyorum.

Yolda kızların tacizine uğruyorum ben. Her kısa saçlı kız butch değil ki ajzxjmand

alt metni eşcinsel antipatisi olan bir konu daha :( ay homofobikler sizi, hepinizi lgbt aktivisti yabmazsam ben de sokrates değilim.

Tabi ki yapabilirler ama ergen ergen "sevgi sözcüğü" olarak nitelendirdikleri her mesajın sonunda saçma sapan kendi kendine uydurdukları şeyleri kullanmasınlar allah aşkına.
Geçen burda gördüm ya "jelibonlu pastam, aşkitoşkum, bebitom, yok bi şey pandam" gibi. En kötüsü de oldukça ciddiler

Çok enteresandır vol2, forumumuzda oldukça fazla sayıdalar;

çok şirinler bence. abidik gubidik diye yanaklarını mıncırasım geliyor gördükçe. tatlışlar sizi.şdlafjşal

Salkım da bana yuruyor kime ne :p Var bir kaç tane daha lakin hepsini ifşa etmeyelim şimdi.

Tek baslarina tutanamayanlardan bunlar olric..

Birbirine yürüyen erkeklerden iyidir

Tuğçe nin erkek versiyonu çıksın karşıma söz ona yürüyecem lkjgkbfg

Bazıları çok yırtıcı oluyor.

Tehdit ettim daha bir şey diyemez.:u3: Niye sırlarımızı güneşe çıkartıyorsun.:sırıt:

bu yürüme seansları bitmez
yiyişmeyin az rahat durun

Geri