birbaşıma xbsncjaşıma xbsb

Konu sahibi son olarak 1623 gün önce görüldü
kimin söylediğini, şarkının ismini ve sözlerini bilmiyorum ilgimi de çekmiyor çünkü rezil arkadaşlar.
eminim aranızda dinleyen vardır bana bu konuda yardımcı olsunlar cünkü midem bulanıyor her duyduğumda.
nakarattaki kafiyeler vasat, şarkıda anlam bütünlüğü desen o da yyok.
ayrıca söyleyen adamın iğrenç bayık bir ses tonu var. dinleyenleri bile gördükçe midem bulanıyor nasıl bu kadar varoş sözlü ve müzikal değeri sıfır olan bir şarkıyı bu kadar beğeniyoruz?

Jgjgjgk iğrenç ama dile takılıyor ya valla benim suçum yok bana da arkadaş dinletti scorp ta bilmem kaç tane tuhaf tip farklı şekillerde söylüyor diye merak ettim izledim lanet olsun xd

Bir başına girdim yıl basına hgjgjhk

Hiç dinlemedim =) Merak ettim ama inatla dinlemeyeceğim.

Müzikal değeri yok demişsin entel dinleyenler alınıp şimdi cahil falan der. :D
Dinlemedim. Dinlemem öyle ergen vari şarkılar.

65 milyon tıklanması olan şarkıyı duymamış olmanız ile ilgili ayrı bir konu açıcam hatırlatın. mağara soğuk muydu kardo

bu forumun böyle asi ve kuul duruşnu seviorum ya her şeyden haberimiz var ama hiçbi şeyden haberimiz yok gibi jxjsbcjsnxjsnf

65 milyon tıklanması olan şarkıyı duymamış olmanız ile ilgili ayrı bir konu açıcam hatırlatın. mağara soğuk muydu kardo

bu forumun böyle asi ve kuul duruşnu seviorum ya her şeyden haberimiz var ama hiçbi şeyden haberimiz yok gibi jxjsbcjsnxjsnf

65 milyon dinlenmiş şarkının ismini bilmiyorum ilgimi de çekmiyor deyip konusunu açmış olmanla ilgili konuyu da ben açayım baari.

nereye girdi diyordum

yılbaşına girmiş

eypio

A.P.O olarak protest şarkılar yapıyordu hükümete giydirme halkların kardeşliği falan , sağlamdı
meşhur olma uğruna adam bi zıpladı pir zıpladı

davasında haklıyken haksız duruma düşmek budur RAP ten POP müziği geçilirmi lan

Geri