Biraz üzgünüm

Konu sahibi son olarak 3990 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızlar,

Ağrılarımdan dolayı bugün kemik hastalıkları doktoruna gittim ve kaslarımın esnemesi gerektiini kemiklerimden kısa kaldıını söyledi. Tabi beni aldı bir korku bu yüzden bir kaç hareket verdi ama bnları tek başıma yapmam mümkün değil. Bir kaç kişi spor salanu önerdi bazıları b-fit bu konuda iyi dedi Bende çok kararsz kaldım. b-fite daha önce pilates için gideniniz var mı? Çok üzüldüm, böyle ciddi bi şey olacanı tahmin etmezdim.

Geçmiş olsun Üzüldüm adına Allah Şifa versin.

konu b fitin gizli reklamı icin mi açıldı yoksa cidden bu rahatsızlık var mı bılemedim
ama hastalıkla dalga gecmek olmaz diyerek yorumuma geçeyim
pilatesin yapılma şekilleri belli illa orası olacak diye bir kaide yok kendin tek basına da yapabilirsin veya artık her belediyenın spor merkezleri oluyor hemen hemen.
oralara başvurabilirsin hem de ya ücretsiz ya da cüzi bir miktar ödüyorsun
geçmiş olsun

konu b fitin gizli reklamı icin mi açıldı yoksa cidden bu rahatsızlık var mı bılemedim
ama hastalıkla dalga gecmek olmaz diyerek yorumuma geçeyim
pilatesin yapılma şekilleri belli illa orası olacak diye bir kaide yok kendin tek basına da yapabilirsin veya artık her belediyenın spor merkezleri oluyor hemen hemen.
oralara başvurabilirsin hem de ya ücretsiz ya da cüzi bir miktar ödüyorsun
geçmiş olsun

Sadece b-fit odaklı değil öneri istedim aslında rahatsızlığımı iyileştirebilmk için. Hepiniz sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri