Biraz Uyku

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Neden hep aşk ve kadınlar hakkında yazıyorsun dedi bir arkadaş geçenlerde. Dedim ki başka yazılması gereken ne var ki? Çözemediğimiz , anlayamadığımız ne var şu hayatta başka? ..

Yine sabah oluyor burada. An itibariyle saat beşe yaklaşıyor. Bomontiden midir bilemem ama yazasım geliyor bazen. Bazen tutuyorum ellerimi klavyeye uzanmasın diye o zaman kaleme uzanıp defterime yazıyorum. Bazen de klavyeye uzanmasını engelleyemeyecek kadar alkollü olup buraya yazıyorum ^^. En güzeli de buraya yazmak ama..

Neyse işte kısacası tekrar yazıyorum. Yeni arkadaşlar bilmiyorlardır. Uzun zamandır yazıyorum ben burada. Bugün aklıma bir soru takıldı. Sevmek midir önemli olan yoksa sevilmek mi? Siz söyleyin. Hangisini isterdiniz ki? İkisinin bir arada olması elbette ama , öyle bir durumdasınız ki , sizin sevdiğiniz başkasıyla ve sizi seveni de siz sevemiyorsunuz.. Napardınız o durumda?..
Hangisi önemlidir esasında?.. Eğer ki sevmek diyecek olursanız çok yanılıyorsunuz. Ben biliyorum ki gerçekten önemli olan sevilmek. Tecrübe sanırım bunu söylememe sebep. Fazlasını ister insan hep , daha fazlasını. Sürekli. İnsan yanlışı ister hep. Sürekli.

Bu yazıyı gidip insanlar kendilerini sevenlerle beraber olsunlar diye yazmıyorum. Bu yazıyı sadece ve sadece yazmış olmak için yazıyorum. Bu yazıyı sadece son kalan Bomontiyi bitirip sızabilmek için yazıyorum. Bu yazıyı sadece aşkı anlamanın , kadınları anlamanın mümkün olmadığını bildiğim için yazıyorum.

Bunu okuyup bu ne saçma bir yazıdır diyen arkadaşlar olacaktır elbet. Onlara başka yazıları da okumalarını öneririm. Önce yazılanları.. İnsan her zaman güzel yazamıyor elbette. Her zaman yazamıyor aynı zamanda..

Ama her zaman okuyabiliyor..

"- Bu yazı tamamen uyuyabilmek için yazılmıştır-"

16 Mart.

Melih K.

04:55

Sevmek mi önemli sevilmek mi diye en güzeli sevilmek bence. Artık öyle herkes yalandan seviyor gerçek seveni bulunca onunla git.. Sevmek zor hele başkasıylaysa o daha zor o başkasıyla birlikte olur, eglenir konuşur, üzüldüğünün farkında bile olmaz seni zerre kadar sevmez sen genede aptal gibi seversin beklersin ve onu uzaktan hep izlersin.

Sen sarhoşken ne güzel yazıyorsun öyle gerçeketn güzeldi eline saglık :)
Ha unutmadan yazdıktan sonra uyuyabildin mi :p

Okurken bir karışıklığın içine düştüm Remus , belki de sevmenin ne demek olduğunu daha çözememiş onlarca kişi arasında olduğumdandır.
Sevilmek ve sevmek.
İnsan sevmediği kişinin sevmesini istemesi sadece bencilliktir. Çünkü onun gibi onun elini tutamazsın, gözlerine bakamazsın.
O seven kişi anlar bunu, nasıl ki sen sevdiğinde karşı tarafı anladıysan.

Egolarını tatmin etmek için sevildiğin insanın yanıbaşında olursun hep, çünkü bilirsin ondan başka seni samimi şekilde kollarında tutacak kimsen yoktur.

Bu yüzdendir ki seni seven kişi, onu seven kişiyle görüşmesi

Aslında bir dönemeçtir bu. Sağdan sola soldan sağa doğru hareket eden, sadece biz hangi tarafımıza bakacağımızı bilmiyoruz.

Kalemine sağlık, güzel bir buhramdı.

Sevmek mi önemli sevilmek mi diye en güzeli sevilmek bence. Artık öyle herkes yalandan seviyor gerçek seveni bulunca onunla git.. Sevmek zor hele başkasıylaysa o daha zor o başkasıyla birlikte olur, eglenir konuşur, üzüldüğünün farkında bile olmaz seni zerre kadar sevmez sen genede aptal gibi seversin beklersin ve onu uzaktan hep izlersin.

Sen sarhoşken ne güzel yazıyorsun öyle gerçeketn güzeldi eline saglık :)
Ha unutmadan yazdıktan sonra uyuyabildin mi :p

Mışıl mışıl uyudum ^^

<b>
Okurken bir karışıklığın içine düştüm @Remus , belki de sevmenin ne demek olduğunu daha çözememiş onlarca kişi arasında olduğumdandır.
Sevilmek ve sevmek.
İnsan sevmediği kişinin sevmesini istemesi sadece bencilliktir. Çünkü onun gibi onun elini tutamazsın, gözlerine bakamazsın.
O seven kişi anlar bunu, nasıl ki sen sevdiğinde karşı tarafı anladıysan.

Egolarını tatmin etmek için sevildiğin insanın yanıbaşında olursun hep, çünkü bilirsin ondan başka seni samimi şekilde kollarında tutacak kimsen yoktur.

Bu yüzdendir ki seni seven kişi, onu seven kişiyle görüşmesi

Aslında bir dönemeçtir bu. Sağdan sola soldan sağa doğru hareket eden, sadece biz hangi tarafımıza bakacağımızı bilmiyoruz.

Kalemine sağlık, güzel bir buhramdı.
</b>

Teşekkür ederim ^^.

Gerçekten çok haklısınız ^^

İnsanlar türlü türlü işte hohoh ^^

Geri