Biraz Karekter Lütfen

Konu sahibi son olarak 3950 gün önce görüldü
İnsanların biribirinin arkasından bu kadar çok konuşup sonra bu kadar fazla samimi olması beni fazlasıyla güldürüyor, lütfen biraz karakter.

sizin tek derdiniz kendi çıkarlarınız ve kusura bakmayın kibirinizde boğulacaksınız...

Karakterini kaybedenlerle aynı havayı soluyor olmak ne acı.

Toplum her zaman dogru olani yapmaz,
Bu yuzden bizim erdemli bir sekilde yasamamizin nedeni bu.
Tsunemori Akane.

Nalet olsun ki aynı havayı soluyoruz her zaman heryerde iş yerinde arkadaş ortamında forum ortamında hertürlü şey dönüyor en basiti torpil nalet olsun.

Sanırım Birilerinin Tam karakteri oturacakken,sandalyeyi
çekmişler sanki.

Kuzey relaks ol kuul ol abi ya
Degermi iki cift karaktersiz icin

CutePrensly bence de dusmenin yaptigi etki ters vurmus butun fonksiyonlar pert xD

Kuzey relaks ol kuul ol abi ya
Degermi iki cift karaktersiz icin

CutePrensly bence de dusmenin yaptigi etki ters vurmus butun fonksiyonlar pert xD

Gel bide bana sor o kadar emek ver harca ama bir bakmışsın hiç birşeyin önemi yokmuş bu dakikadan sonra keyif kalır mı insan ?
Karaktersizler yüzünden keyif kalır mı insanda ?

Nalet olsun ki aynı havayı soluyoruz her zaman heryerde iş yerinde arkadaş ortamında forum ortamında hertürlü şey dönüyor en basiti torpil nalet olsun.

Ayaklanirsan destek veririm :p devrimci ruhumda depremler hissediyorum.
Insanin ashabini cok bozuyor ya, bende ilk basta herkesten ozel uyelik vs gidince hak edenlere verilcek sandim ama dedigine yuzde yuz destek verip katilmamak elde degil.

Ayaklanirsan destek veririm :p devrimci ruhumda depremler hissediyorum.
Insanin ashabini cok bozuyor ya, bende ilk basta herkesten ozel uyelik vs gidince hak edenlere verilcek sandim ama dedigine yuzde yuz destek verip katilmamak elde degil.

Normalde sanal ortamı takımcaksın ama takmamak elde değil ayaklanma 1-2 gün içinde bakarsan bilmiyorum bir bakmışsın konu açıp gitmişim. :dusun: :cici:

Normalde sanal ortamı takımcaksın ama takmamak elde değil ayaklanma 1-2 gün içinde bakarsan bilmiyorum bir bakmışsın konu açıp gitmişim. :dusun: :cici:

Ama bu olmadi 2012'den bu yana burdasin, pes edersen olmaz
Boyle degmeyen birsey icin gitmemelisin...
Ayrica sanal takilmamasi gerekiyor haklisin,bende bir saattir cok sevdigim biriyle onu konusuyorum ama ne deemisler "Adalet dinden once gelir" insan ister istemez hayiflaniyor. Bosver sne gitme ama :)

Gel bide bana sor o kadar emek ver harca ama bir bakmışsın hiç birşeyin önemi yokmuş bu dakikadan sonra keyif kalır mı insan ?
Karaktersizler yüzünden keyif kalır mı insanda ?

Valla kalmiyo orda dogrusun ╰_╯
Valla abi bende o stadlardan gectim burda,
Ama sonra bi bakiyosun ha diyosun, topunuza degmezmis diyosun yani, cikisi sonucu bu bu isin.

Amma velakin gel gorki ona da alisiyo insan
Bi kac deger verdikeeri ugruna <(_ _)>
Yani ne diyim,
Rusveti kabul edenlerin sahsiyetsizligi ayni bundada gecerli diyorum (anlatabildim? Ustu kapali anlatmaya calistim su an ⊙▽⊙)

Ama bu olmadi 2012'den bu yana burdasin, pes edersen olmaz
Boyle degmeyen birsey icin gitmemelisin...
Ayrica sanal takilmamasi gerekiyor haklisin,bende bir saattir cok sevdigim biriyle onu konusuyorum ama ne deemisler "Adalet dinden once gelir" insan ister istemez hayiflaniyor. Bosver sne gitme ama :)

Valla bıktım usandım her yerde torpil var diyolar ya yalan 10 yıldan fazla oldu forum ortamlarında takılalı ama 2 forumda gördüm biri burasıydı düşün gerisini takmamak elde değil mecbur takıyosun :)

Kuzey gidersen kim konularini floodlicak?
Hayir yani ben kiminkini sohbet ortamina ceviricem xD

Genel olarak diyom gitmeyin kalin surada bas ucumda
Size gurbannnnn olurum slddbbbfkjfkngljgg xD

Valla bıktım usandım her yerde torpil var diyolar ya yalan 10 yıldan fazla oldu forum ortamlarında takılalı ama 2 forumda gördüm biri burasıydı düşün gerisini takmamak elde değil mecbur takıyosun :)

Valla sende haklisin, bende burda gorduklerimi baska yerde hic gormedim
Yalniz ben bir seneyi askindir burda ayni dertten muzdarip oldugum icin idare etmeye basladim : )

Valla kalmiyo orda dogrusun ╰_╯
Valla abi bende o stadlardan gectim burda,
Ama sonra bi bakiyosun ha diyosun, topunuza degmezmis diyosun yani, cikisi sonucu bu bu isin.

Amma velakin gel gorki ona da alisiyo insan
Bi kac deger verdikeeri ugruna <(_ _)>
Yani ne diyim,
Rusveti kabul edenlerin sahsiyetsizligi ayni bundada gecerli diyorum (anlatabildim? Ustu kapali anlatmaya calistim su an ⊙▽⊙)

Anlamaz mıyım herşey ordada görmiyen kör heralde :dusun:

Kuzey gidersen kim konularini floodlicak?
Hayir yani ben kiminkini sohbet ortamina ceviricem xD

Genel olarak diyom gitmeyin kalin surada bas ucumda
Size gurbannnnn olurum slddbbbfkjfkngljgg xD

Birşey olmaz başkasını bulursun :D

Valla sende haklisin, bende burda gorduklerimi baska yerde hic gormedim
Yalniz ben bir seneyi askindir burda ayni dertten muzdarip oldugum icin idare etmeye basladim : )

Ben neredeyse 6-7 aydır doğru düzgün yoktum ayrımcılık yapıyolar diye çıktım başka foruma gittim orda admin dahi oldum biriyle tartıştım banladım hakaret etti diye ama sonrasında adamın banını kaldırınca bende dayanamadım çıktım forumdan haksızlık var orda görcektin sen neler oluyodu bura zaten aynı fark yok yani arasında boşa konuşuyoruz burayı okusalarda değişmicek emin ol :dusun:

Birşey olmaz başkasını bulursun :D

Ben neredeyse 6-7 aydır doğru düzgün yoktum ayrımcılık yapıyolar diye çıktım başka foruma gittim orda admin dahi oldum biriyle tartıştım banladım hakaret etti diye ama sonrasında adamın banını kaldırınca bende dayanamadım çıktım forumdan haksızlık var orda görcektin sen neler oluyodu bura zaten aynı fark yok yani arasında boşa konuşuyoruz burayı okusalarda değişmicek emin ol :dusun:

ya ben ex-adminlerin pmlerini rahatszettiù bu konuda ama yine bisey yoktu, anliyorum seni ki
yapcak bisey yok ama bize forum mu yok bosver, kisinin sagligin onemli bisey yok, hazm etmek zor ama takmamak en iyisi

ya ben ex-adminlerin pmlerini rahatszettiù bu konuda ama yine bisey yoktu, anliyorum seni ki
yapcak bisey yok ama bize forum mu yok bosver, kisinin sagligin onemli bisey yok, hazm etmek zor ama takmamak en iyisi

Eski adminler farklımıydı ki bi Restful can ciğerdi çok iyidi gerisini at çöpe yani

Üzülmeye değmeyen insanlar için üzülmek,
kendimize yaptığımız en büyük
haksızlıklardan biridir...
;) ;) ;)

Geri