Biraz geç olsa da..

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3222 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adım Buse, 19 yaşındayım (5 gün sonra girecek öhöm.)
İstanbul'da yaşıyorum. Tanışma konularını pek sevmediğim için yeni açmış olabilirim. Biraz gizemli kalmak istedim. :p Tipik Boğa burcuyum, fazlasıyla duygusal ve hassasım. En zayıf noktam "Babam"dır. İnsanlara kendimi anlatmayı sevmem, içe dönük insanımdır. Sessiz, sakin ve uyumluyumdur. Forumlarda paylaşımcı olmayı severim. Buraya alışırsam sizde görürsünüz. :D Küçüklüğümden beri hayvanseverimdir. Evimde her çeşit hayvan gelip geçmiştir. Dans etmeye bayılırım, zumba dansı yapıyorum. Spora gidiyorum, kitap okuyorum, dizi/filmler izliyorum. Lol oyunu oynarım, sup ve adc mainim genelde. Klasik hobilerim vardır işte bu saydıklarım gibi. Patik giymeye bayılırım, fazlasıyla üşengecim. İşleri yarına ertelemede üstüme yoktur. :p Dostluklara çok fazla önem veririm lakin dostum diyeceğim kimsem yok. En sevdiğim yazar Sabahattin Ali'dir. Onun Kürk Mantolu Madonnası'nın Maria Puderi'yim. Şuan Üniversiteye hazırlanıyorum, lys sınavına gireceğim. Muhtemelen seneye hazırlık yapmış olurum. Tabi hakkımızda hayırlısı olsun, ne olacağı bilinmez belki bölümüme devam eder Çocuk Gelişimci olurum. Çocuklara bayılırım ama katlanması çokta zor olabiliyor. İş imkanı çok olan güzel bir bölüm. Pek yetenekli olamadığımdan olsa gerek sıcak bakmıyorum. Özellikle özelde çok fazla çalıştırıyorlar.. Siz siz olun devlete girin derim anaokulu öğretmeni olacaksanız. Son olarakta ekşi sözlükte takılmayı severim. Çaylak olsam da bakınıp bakınıp arada yorum yazmak güzel oluyor. Bu yazıyı okuyup, okumakta üşenen herkese selamlar. Hoşça kalın..

sanırım ilk cevap verecek benim, hoş geldin buseciğim. :)

Hoşgeldiniz Olinda hanım.

Hoş geldiniz Buse, güzel bir tanıtım olmuş. Benim kızım da Lys sınavına girecek ingilizce öğretmenliği düşünüyor hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah kazanırsınız istediğiniz bölümleri.
:hi:

Bizim bir Maria Puder'imiz vardı allah gari iki etti, hoş geldin:d

Hoş geldin Olinda. : )

Lys sınavına gireceksen işin zor, Lys ise belki olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri