Biraya Büyük Zam Geldi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
2024'ün ilk günlerinde art arda gelen zamlardan bira da nasibini aldı. Yüzde 35 oranında gelen zammın ardından 45 liradan satılan satılan 50’lik biraların yeni fiyatı 60 lira oldu.
Sozcu.com.tr
Yayınlanma: 23:27 - 07 Ocak 2024 Güncellenme: 08:53 - 08 Ocak 2024
Biraya büyük zam geldi

Türkiye'de 2024 yılında da zam furyası devam ediyor. Köprü-otoyol geçişleri, MTV, trafik cezaları ve akaryakıt zamlarından sonra bir zam da biraya geldi.

YÜZE 35 ZAM GELDİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar ve Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bir bira markasına yüzde 35 oranında zam geldiğini duyurdu.

Yeni zammın ardından 45 liradan satılan satılan 50’lik biraların yeni fiyatı 60 lira oldu. Aynı gruba ait en pahalı bira ise 95 TL'den satılmaya başlandı. Zam sonrası en ucuz bira ise 48 TL oldu.

SİGARAYA ZAM GELMİŞTİ

2024'ün ilk günlerinde sigaraya da art arda zamlar gelmişti. 1 ile 3 TL arasından değişen zamların ardından en pahalı sigaranın fiyatı 70 TL'ye, en düşük sigara fiyatı ise 54 TL'ye çıkmıştı.
alıntı

parlement marlboro bu gidişle 100 olacak

Weihenstephaner , elveda.
iş sonrası yorgunluk atmamda büyük yardımın dokundu ama görüyorum ki yollarımız burda ayrılacak. git ve ellerin ol.

cebimizdeki bozukluklar ile bira alıp içiyorduk bir dönemler. şimdi ülkenin en büyük banknot parası ile 4 bira alamıyorsun. bu hafta sonu gezmek için plovdiv'e gittim. bir birayı 1 leva'ya içiyorum gerisini siz düşünün. tl'nin o kadar değersiz olmasına rağmen bile 16 liraya bira içmiş oluyorum. bunun adı kimsenin hayat tarzına müdahele etmiyoruz diyenlerin, insanların yaşam tarzına ve özgürlüğüne yaptığı bir darbedir bu.

avrupa'da soda niyetine içilen bir şişe arpa suyuna 60-70 tl çekmek nedir. meşrubat lan bu. muhafazakar geçinip allah din peygamber kelimelerini ağzından düşürmeyen iktidar neden en çok vergiyi içen kesimden alıyor ? bu ülkeyi alkol içen ve bu vergileri verenler sayesinde döndürüyorsunuz, muhafazakar kesimin içtiği ayran vergileri ile değil.

sizin iktidara geldiğiniz günün sabahına sokayım ben.

ayda yılda bi duvel içiyorduk, onu da içtirtmeyecekler anlaşılan.........

hükümete kiziyorum alkole az zam yapiyor alkol vergisi hatdinden fazla alinmali

Geri