Bırakın şimdi üzülmeyi! Aldatılmanın hayatınıza kattığı 11 süper şey

Konu sahibi son olarak 721 gün önce görüldü
5fb27f1366a97c0408a4d329.jpg

Aldatılmak; evet çok acı verici bir şey olabilir, belki de sizi aldattığı kişiyle kendinizi kıyaslamaktan tutun da üzüntüden ağzınıza lokma koyamamak gibi birçok yanı var bu işin. Ama hazır böyle karakterdeki birinden özgürleşmişsiniz, neden kötü tarafına bakıp duralım ki? Gelin aldatılmanın süper taraflarını gezelim biraz da;

1- Aldatılma meselesi insanın öyle aklını meşgul eder ki o sırada başka hiçbir derde yer kalmaz.

1- Aldatılma meselesi insanın öyle aklını meşgul eder ki o sırada başka hiçbir derde yer kalmaz.

Yani 10 tane irili ufaklı dert peşinde koşacağınıza bir tane aldatılma derdiniz olsun isterseniz işe bu taraftan bakın :)

2- Aldatıldığınızı öğrendiğiniz zamanlar onun size ilişki boyunca yaptığı tüm hatalarını, tüm şok edici şeyleri birilerine arka arkaya sayabilmek için eşsiz zamanlardır

2- Aldatıldığınızı öğrendiğiniz zamanlar onun size ilişki boyunca yaptığı tüm hatalarını, tüm şok edici şeyleri birilerine arka arkaya sayabilmek için eşsiz zamanlardır

Günün önemli manşetleri için tıkla
3- Üstelik anlattığınız kişilerin ona ağız dolusu sövmesini keyifle izlemenizi sağlar.

3- Üstelik anlattığınız kişilerin ona ağız dolusu sövmesini keyifle izlemenizi sağlar.

Durduk yerde kim kime bu kadar arka çıkar :)

4- Bir kere aldatıldıysanız bu hiç de sandığınız kadar berbat bir durum değil, çünkü sonraki ilişkilerinizde üzerinize öyle bir temkin gelir ki, ne kadar paye vereceğinizi bildiğiniz çiçek gibi ilişkileriniz olur.

4- Bir kere aldatıldıysanız bu hiç de sandığınız kadar berbat bir durum değil, çünkü sonraki ilişkilerinizde üzerinize öyle bir temkin gelir ki, ne kadar paye vereceğinizi bildiğiniz çiçek gibi ilişkileriniz olur.

5- Bu döneminize özel tanıdığınız herkese ama herkese sizi aldattığı kişinin fotoğrafını gösterdiğinizde hep aynı cevabı alacaksınız; “bu ne be böyle çok çirkin”, “senin yanında bu ne ki?”

5- Bu döneminize özel tanıdığınız herkese ama herkese sizi aldattığı kişinin fotoğrafını gösterdiğinizde hep aynı cevabı alacaksınız; “bu ne be böyle çok çirkin”, “senin yanında bu ne ki?”

Bu cümlelerin motive ediciliği de iyi gelir.

6- Artık tek olayınız kendinizi süper bir hale getirmek, çılgınlar gibi kendinize bakmaya başlayabilirsiniz.

6- Artık tek olayınız kendinizi süper bir hale getirmek, çılgınlar gibi kendinize bakmaya başlayabilirsiniz.

O uzun zamandır istediğiniz parfüm, yeni saç modelleri, spor salonu üyelikleri bir bir hayatınıza akar. E ekonomi de canlanır.

7- İş yerinizdeki sıkıntılar, okuldaki sıkıntılar, ailenizdeki sıkıntıların tüm o toplu sinirini tek bir kişiye yığma vaktidir.

7- İş yerinizdeki sıkıntılar, okuldaki sıkıntılar, ailenizdeki sıkıntıların tüm o toplu sinirini tek bir kişiye yığma vaktidir.

Tüm hıncını almak deyimi gerçek olur.

8- Belki seviyeli bir şekilde ayrıldığınızda bu tarz pisleşmeler olmaz ama aldatılarak ayrıldığınızda her şeyi yapmak mübahtır; hediyeleri, borçları geri istemek bile.

8- Belki seviyeli bir şekilde ayrıldığınızda bu tarz pisleşmeler olmaz ama aldatılarak ayrıldığınızda her şeyi yapmak mübahtır; hediyeleri, borçları geri istemek bile.

Bu sebeple gelsin bütçeye tek kalemlik ek bir gelir.

9- Durumu bilen hiç bir arkadaşınız yanınızda o yapışık sevgililik turlarından atamaz.

9- Durumu bilen hiç bir arkadaşınız yanınızda o yapışık sevgililik turlarından atamaz.

Etrafınızda hiç sevgi kelebeği görmemenin huzurunu yaşarsınız.

11- Instagramınız rahatlar! Bir sürü fotoğraf silinir ve hayatı dolu dolu yaşadığınızın kanıtı niteliğinde bol bol paylaşımlara yer açılır

10- Instagramınız rahatlar! Bir sürü fotoğraf silinir ve hayatı dolu dolu yaşadığınızın kanıtı niteliğinde bol bol paylaşımlara yer açılır

11- En güzel kısmına geldik; aldatılan insanların bir sonraki ilişkileri gerçekten çok süper olur.

11- En güzel kısmına geldik; aldatılan insanların bir sonraki ilişkileri gerçekten çok süper olur.

Yeni bir ilişkiye kendinizi hazır hissettiğinizde bu aldatılma hikayesini hatırlamıyor olacaksınız bile.

Aynen guzel yanlari var. Bir sonra ki iliskinizde partnerinizin burnundan getirirsiniz yasadiginiz iliskiyi. Ama zarari yok bir yandan kendinize baglayip emin olabiliyorsunuz. Tabi ihtimaller.. ama olasiligi yuksektir.
Mesela ben osuruktan nem kaparim. Yeri gelir direk pat pat diye soylerim. Yeri gelir icimde saklar avini sinsice bekleyen avci gibi en hassas noktasindan vurmayi beklerim eger sezgilerim dogru ise. Tabi bu sezgilerimin icimde yeri ayridir. Ve uyanmak icin her zaman firsat kollar.

Iki dakika toz pembe bakalim dedik olmadi..
O da Kalp kirmakta bi numaradir sussun daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Kei
Lan ben boynuzu yedikten sonra hayatıma ne katacak. Hayattan aldığım ders aldatma üstüne olmadı, olmasın oldu da bilmiyorsam bilmeyeyim zaten kafayı yedirmeyin bana.

Valla ben aldatılmıştım. Aldatıldıktan sonra 600 bölüm pokemon izledim, öyle atlattım. Sonra hatıra olsun diye pokemon posteri alıp evime astım.

neyse onbir otuzbirden iyidir
fazla şey yapmayın

İnsanın hobi olarak aldatılası geliyor...

Çok canım çekti, yarın ilk işim aldatılmak olacak. :D

Cem yılmaz ın 400 tl mevzusu gibi, içimizde :D

Hayatınızdan yıllarınız çalınıyor. Ve geri alınamıyor.

Keşke aldatılsaydım 3-5 defa, en azından üzülecek bir mana olurdu vala, şimdi ben neye üzülüyorum bir fikriniz var mı? Benim yok da...

• Hımm
Tepkiler: ne
Keşke aldatılsaydım 3-5 defa, en azından üzülecek bir mana olurdu vala, şimdi ben neye üzülüyorum bir fikriniz var mı? Benim yok da...
Geçmiş bir hikayeye üzülüyorsun gibi geldi bana ama

Geri