Bırak sende kaybolayım" demek istediğiniz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Yo, söylenen cümleye istinaden onu başkası bulur demek yerinde olabilir. Kişi, onda kayboluyorsa, kaybolduğu yerde mal mal geziyordur bence. Belki de hiç bulunamayacak :D
Sen materyalist acidan bakiyon.
Marx da böyleydi.Ruhsuzluque.
Ne hikmetse, o da boga burcuydu.
Ama Schopenhauer öyle miydi?
Cok biliniyo, ama materyalistler, az bilinenle aciklama yapmayi severler diyor..
O da ne hikmetse,balik burcuydu.
Neyse..laf lafi acmadan toparliyalim sevgili bilekharttt bey..

Aglarsa anam aglar,gerisi yalan aglar.ddfddd

Ben ona ruhsuzluktan ziyade gerçekçi bakis diyorum Suri. Ve son cumlene katılıyorum , kaybolma kimsede.

Iste materyalizm "gercekciligin" köse aynasi.
Devam böyle.
Ruhsuzluk kötü bir sey degil.
Müsterih ol.ddd
Ben de kötü olduğunu düşünmüyorum, farkındalık daha yüksek oluyor.
Materyalizmi ruhsuzlukla ilişkilendirdiğini zannettim bir an. Cinnet geçirecektim ki yetiştin.

Ben de kötü olduğunu düşünmüyorum, farkındalık daha yüksek oluyor.
Materyalizmi ruhsuzlukla ilişkilendirdiğini zannettim bir an. Cinnet geçirecektim ki yetiştin.
Cinnet gecirebilirsin cünki biraz öyle...neyse..
Biz yine de kontaktaki anahtari cevirince besmele cekmeyi unutmayalim..

lefty arkadasimla ilgili anlattigim olaya like atinca gulesim geldi. lefty de sevmez boyle seyleri, biliyorum :d

lefty arkadasimla ilgili anlattigim olaya like atinca gulesim geldi. lefty de sevmez boyle seyleri, biliyorum :d
Bana da üniversitede şiir yazan birisi olmuştu da şiiri okumadan doğrudan çöpe attığım an aklıma geldi ayrıca çiçek alan, iltifat eden erkeği de sevmiyorum. Romantiklik değil de aklı başında konuşması, davranması yeterli. O süslü sözler herkese rahatça söylenebildiği için benim için anlam ifade etmiyor.

Kimsede kaybolmayacağım gibi kimsenin de kaybolmasını istemem.

lefty'nin yorumundan yola çıkarak genel yazayım. benim için bunlar anlam ifade etmiyor diyen, iltifat eden erkeği, çiçek alan erkeği sevmem diyenler ortamda böyle konuşuyor. böyle diyenlerin bu durum karşısında içinin kıpır kıpır olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

lefty'nin yorumundan yola çıkarak genel yazayım. benim için bunlar anlam ifade etmiyor diyen, iltifat eden erkeği, çiçek alan erkeği sevmem diyenler ortamda böyle konuşuyor. böyle diyenlerin bu durum karşısında içinin kıpır kıpır olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
İnan bana hiç ama hiç içim kıpır kıpır olmuyor ancak rahatsız oluyorum ve gözümdeki tüm samimiyetini kaybediyor.
Bana doğrudan cümleler ya da göstermelik tavırlar değil de hissettirdikleri çok daha önemlidir.
Kendi adıma konuşuyorum ve elbette başkalarının hoşuna gidebilir.

Yolla bi buket gül deneyelim

ben öyle herkeste kaybolmak istemem kriterlerime uymalı kaybolacagım kişi .s qwe

Bende çok sevmem böyle aşırı duygusallığı enteresan geliyor bana,hatta ben aşkım,cicim,sevgilim gibi kelimeleride hiç kullanmadım birşeyleri hissettirmek için kelimeleri kullanma taraftarı değilim eylemler ve davranışlar daha önemli.

Bende çok sevmem böyle aşırı duygusallığı enteresan geliyor bana,hatta ben aşkım,cicim,sevgilim gibi kelimeleride hiç kullanmadım birşeyleri hissettirmek için kelimeleri kullanma taraftarı değilim eylemler ve davranışlar daha önemli.
Dün yazmaya fırsatım olmadı ve hayatım boyunca ben de hiç kimseye klişe bir hitap kullanmadım. İnsanın davranışlarındaki samimiyet ve değer verdiğini hissettirmesi çok daha önemlidir. Sözler ve davranışlar çeliştiği an o kişinin güvenilirliği de biter.

oldu olacak hem manzara resmi hem de onun resmini koyup bu manzara bu da bennim manzaram.diye stroy atın.
kusacagim romantizminizden

bir kac yil olmustur ama cok iyi hatirliyorum. birisiyle tanisma ve konusma, flort de degildi henuz, ama o asamadaydik. ben noktaladiktan sonra bizim tanidiklara "o surec boyunca bana hic canim, hayatim, askim gibi kelimeler kullanmadi." diye anlatmis. ben sadece "BRO WTF" diye saskinlik icerisindeydim bu soylenilenleri duyunca.

@Lefty
ne dusunuyorsun? aslinda ne diyecegini biliyorum, ama de yinede :d

bir kac yil olmustur ama cok iyi hatirliyorum. birisiyle tanisma ve konusma, flort de degildi henuz, ama o asamadaydik. ben noktaladiktan sonra bizim tanidiklara "o surec boyunca bana hic canim, hayatim, askim gibi kelimeler kullanmadi." diye anlatmis. ben sadece "BRO WTF" diye saskinlik icerisindeydim bu soylenilenleri duyunca.

@Lefty
ne dusunuyorsun? aslinda ne diyecegini biliyorum, ama de yinede :d

Doğru olanı yapmışsın çünkü tanışma ve gözlemleme aşamasında fazla samimi davranışlar bence de mantıklı değil ayrıca zaten hoşuna gitseydi, bu sözlere gerek kalmadan da ilgini belli edip hissettirecektin fakat o duygu oluşmamış. Bu sözleri her söyleyen de karşısındakine bayılmıyor zaten ve önemli olan davranışlardaki samimiyet ve tutarlılıktır.

Aslında burada konu, senin onu reddetmiş olman ve kendince de 'zaten olmazdı, bana soğuk davrandı' gibi bir hava yaratmaya çalışmış. Bazı kadınlar önüne gelen her erkeğe bu tarz samimi cümleler kurduğu için senin bu farklılığın dikkatini çekse de sonuç olumlu olmadığı için kendini teselli etmeye çalışmış diye düşünüyorum.

Geri