''Bırak Gitsin, Dönerse Senindir'' Sözüne İnanıyor Musunuz?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
''Bırak Gitsin, Dönerse Senindir'' Sözüne İnanıyor Musunuz?

0e3b0881-870f-4071-b31b-37c553a03f8e.jpg

Gözümden düşeni kimin tuttuğu umrumda olmaz. Gitmesine izin vermişsem dönmesini istemediğim içindir zaten.

Çoğunluklada gidip başka limanlara değdire değdire döner size.
Her türlü zarardasınızdır.

bu kadar saçma birşey daha olamaz bence. (:

Benim düsturum daha çok şöyle: bence birini seviyorsan onu bodruma kilitleyeceksin ve o da seni sevene kadar kapı aralığından yemek vereceksin.

:geçenyinepsikopatım:

Ehueh
O kadar şey yapmayın tabi

''Gülmekten katılıyorum'' diye bir söz vardı ya öyle işte . :S

Bıraktığımızda gider, tutan mı var:)

Gün gelir devran döner horoz döner tavuk neyse ben bu söze inanıyorum.

Evet, inanıyorum. Bu konuda gurura inanmayan biriyim. İnsan her zaman kendisi için en iyi olanı neyse onu tercih eder. Hangisi kendisini iyi hissettiriyorsa ona yönelir. Uzaklaşıp gider çünkü uzak kalmak ona iyi geliyordur, kendi ruh hali senin olmadığın bir yaşamı istiyordur. Dolayısıyla senin değildir, olmamıştır. Benzer şekilde Coelho'nun dediği gibi "eğer senin gerçek hayalin bensem, bana er ya da geç geri geleceksin" sözünü burada şiar edinebiliriz. Onunsan, ona aitsen, yüreğinde hala yer kaplıyor ve sen olmadan hayalleri çörekleniyorsa geri gelecektir, gelmelidir. Zaten bir kartalınkinden çok bir karganınkinden az olan insan ömrünü sevdiklerinden uzak geçirmemeli diye düşünenlerdenim. Gururlu adam/kadın hikayeleri hep komedi bulmuşumdur.

Sacmasapan dusunce tarzlari bunlar.

Cidden ben boyle insanlari anlamiyorum.

İnanmam
Çünkü, bırakıp gidiyosa zaten benim olmamıştır bence.

Giden kişilerin geri dönem isteklerine ret cevabı verdiğim için inanmıyorum.

KatıLmıyorum , Giden DönmemeLidir.

Hayır tabi ki, dönerse neden benim olsun.Gittiği yerde dursun.

Geri