Bira

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
oşıncığım, o sıcağın altında, yapış yapış bir haldeyken alkol içmem, tercihim değil. bira zaten hamallık, üzerine sıcakla birleşince iyice çekilmez oluyor. sürekli işe gel, işe gel. ha illa alkol alacaksam da dediğin gibi kokteyl tercih ederim.

yergi+dışlama

oşıncığım, o sıcağın altında, yapış yapış bir haldeyken alkol içmem, tercihim değil. bira zaten hamallık, üzerine sıcakla birleşince iyice çekilmez oluyor. sürekli işe gel, işe gel. ha illa alkol alacaksam da dediğin gibi kokteyl tercih ederim.
Biranın etkisini azaltmak istiyorsan, bardağa dik koy. İçindeki gazın çıkmasını bekle. Köpük ne kadar yoğun olursa içindeki azot da o kadar fazla oranda çıkar. Buda şişkinlik yapmasını engellediği gibi, mayanın su atma özelliğini biraz olsun pasifize eder.

bomonti filtresiz dışında içmem.
onun da tadını seviyorum.

onun dışında viskiciyim, ya da votka kokteyl.

Son düzenleme:
hala votka candır, bira da çok çok içmek istersem eğer Guinness tercihim olur. Sandığınız gibi papalar Şarap içmez, onu rahipler sever.

Yazın sıcak havalarda ve akşamları, soğuk bira en çok tercih edilen içkiler arasında yer alıyor ancak sayısını abartmamakta fayda var.

Dark bira ya da limonlu olursa içebilirim fakat diğerleri pek bana hitap etmiyor.

Guinness i kahve kokteyl ile deneyimlemiştim güzeldi. Olmadı Weihenstephaner olur bunların dışında bira çok sarmıyor..

Hic sevemedim .
Ben daha çok mekan ,masa ,meze kulturundenim bira ayaküstu icilen bir alkol türu gelmistir hep.

Yanına hiçbir şey aramam ama sigarayı aşırı tüketirim bir şişeyle 3 sigara şu huyumdan vazgeçemedim

Hiç tercihim olmadı ya, ayak uydurmak için zorla alırım 1 tane herhalde sarı tuborg istemeye istemeye.
normalde tercih ettiğim içecekler - cin tonik vodka beyaz şarap(kırmızıdaolur) tekila

Geri