Bira kilo aldırırmı - Bira zayıflatırmı - Bira kilo yaparmı - Bira şişmanlatırmı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Bira birçok insanın en çok tükettiği içecekler arasındadır. Ve zaman zaman duyarız bira göbeği diye. Peki bira kilo yapar mı? Bira içeriğinde azımsanmayacak derecede karbonhidrat barındırır. Bira ile yediğimiz meze, çerez türünü de yağa dönüştürür. İçilen bir bardak bira ile bir bardak zeytinyağı aynı ölçüdedir. Yanında bi şey yemeseniz bile kilo yapar; yeseniz daha da fazla etkilidir kilo almada.

Of bu konuda da bir anım var :honk:
Bir gün dersteyiz. Arkadaş hocaya sordu hocam bira kilo yapar mı bira göbeği var bende dedi. Hoca tüm sınıfa çemkirmişti :honk: bira kilo yapmaz biranın yanında yediklerinizdir kilo yapan diye. Bira göbeği de ne sanki halka eğitim veriyorum diye de eklemişti :honk: bira göbeği değil arkadaşlar onun adı, demeyin öle yazık günah :dyg:

150 kiloya kadar giderim bira için.
Bu kadar da fedakarım.

@Lethe , a evet. Orada bir mantık hatası yapıyorum demek ki yıllardır, marulun günahını aldık. )

*

Bira kilo yapar arkadaşlar, tecrübeyle sabit. Üzerimde kendilerinin yaklaşık 50 kilosu var... Bir 50 daha alırım lakin, peşman değilim.

O kilo değil sadece göbek tamam mı?
İşeyince gidiyor bazen.

Biranın yaptığı tek şey idrar yollarını isyana teşvik etmesi.

Of bu konuda da bir anım var :honk:
Bir gün dersteyiz. Arkadaş hocaya sordu hocam bira kilo yapar mı bira göbeği var bende dedi. Hoca tüm sınıfa çemkirmişti :honk: bira kilo yapmaz biranın yanında yediklerinizdir kilo yapan diye. Bira göbeği de ne sanki halka eğitim veriyorum diye de eklemişti :honk: bira göbeği değil arkadaşlar onun adı, demeyin öle yazık günah :dyg:

Yaa işte nerelerden nerelere yoruma gel :dyg:

Yaa işte nerelerden nerelere yoruma gel :dyg:

Ya harbi gereksiz ve sırf yorum yapmak için yapılmış bir yorummuş :p
Nan sanki millete neyse benim anımdan, görmemişin bi anısı olmuş tutmuş forumda anlatmış der geçerim kendi kendime de hiç acımam giydiririm aga :p

Yapıyor maalesef. Yoksa o "bira göbeği" tabiri nerden geldi?

erkeklerde göbek yaptıgı söyleniyor bayanlarda da göbek yapıyormu acaba :D

Bira direk göbeğe çalışıyor, ayda yılda bir içiyorum diyenler pek farketmeyebilir ama sürekli bira içenler nasıl kilo aldırdığını bilirler. :p bir ara bende de vardı artık kullanmıyorum. :D

Geri