“Bira içen erkek sevişemez”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"BİRA İÇEN ERKEK SEVİŞEMEZ!"

Doktor Ebru Ünal:

“Ben bira içen bir erkekle evlenmem. Çünkü sevişemez, mümkün değil.

İçinde bir sürü mantar var, mantarın oluşturduğu östrojen de çok yoğundur içinde.

Yani östrojen de içiyor adam. O yüzden de bira göbeği, bira memesi oluşuyor.”

gömmeden de içmedimi söylemiştim
övseydi yine derdim

Kendrick lamar'in "backseat freestyle" parcasindan bir kuple ile cevap vermek istiyorum;

I pray my dick get big as the Eiffel Tower
So I can fuck the world for seventy-two hours

Bira amelelik işidir içtikçe tuvalete çıkartır insanı..

İnsanın işemeye gitmeden sevişmesi ve devamlı bölünmesi sebebi ile bira içen insanın sevişmesi zor katılıyorum..

Rus erkeklerinin 40'dan sonra işe yaramadığını duymuştum. Votka'dan kaynaklıymış. Rus kadınları hakında konuşurken ortaya atılmış bir iddiaydı. Bu konu da bir araştırılsın bence. "Vodka".

Rus erkeklerinin 40'dan sonra işe yaramadığını duymuştum. Votka'dan kaynaklıymış. Rus kadınları hakında konuşurken ortaya atılmış bir iddiaydı. Bu konu da bir araştırılsın bence. "Vodka".
Deneyim falan deme sakın şey olursun.

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: RK
Çok alakasız geldi yav. Yine de alkol tüketilmemeli. Sağlık için iyi değil. Doğru da olabilir tabi. Bira içenler gayleşiyor olabilir.

işi dam beyazlatmak ve daraltmak olan biri boyundan büyük laflar etmicek. Birada mantar var ne demek lan. Mantar şekerden alkol yapan sey. Şişman adamda östrojen artar. Bu şişmanlık biradan da gelebilir hamburgerden de makarnadan da.

O zaman makarna yiyen adamla evlenmem iyi vuramaz diyebilir miyiz.

Sırf konuşulayım diye saçmalamak da moda oldu

makarna yemeyin evet şunu yeyin direk boruya

biostore-ozel-dogal-cevizli-sucuk-500--41-994.jpg

Bira icip üstüne birde macun yersen problem biter alasjsjs, inanmayan bir denesin.

Kral sen bagheerayken cok efendiydin. Dinden falan konusuyorduk , hatta islamin onemli savunucularindandin. Direk boruya falan hic yakistiramadim.
ben bana yakışanı bilirim sen boşver bunları. konu olursa, yazmam gerekirse yine yazarim. birilerinin yakistirip yakistirmamasina göre yaşamıyorum bu hayati. din de insanin kendisine, makara da kendisine. yazdığım şeyi sinemada izlerken sorun yok ama ben yazarken mi sorun oluyor? ya konuyu bilmiyorsun, ya da konuyu bulandiriyorsun. ben seni tanımıyorum, hakkında yorum yapamam mesela. sen de yorum yapma tanımadığın insanlar hakkında.

Geri