Bir zamanlar antipatik sonra sempatik gelen üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Şurada ilk baştan bu yana sevdiğim ve asla düşüncelerimi değiştirmeyen hatta tanıdıkça sevdiğim insanlar Lefty ve Asrevya dir.

Diğerleri menfaatine göre seviyor sevmiyor.

Tam bu insan normal diyorum bir yerde öyle saçmalıyor ki hadi be sende mi brütüs. Benim birisini normal bulmam için stabil olması lazım. Öfkelidir mutludur kızgındır vs. Tamam tepkileri de O dur kendi gibidir. Değişken ruhlu insanlar huzursuz ediyor beni. Ben dendeli gördüğüm her kim olursa sempatik buluyorum. En azından kendi gibi geliyor bana.

Forum geneline bakınca sanki bu kişi @Psinoza diye düşünüyorum :) neyse foruma gelmiyor ve bence hiç mahsuru yok.
Benim için @Süreyya ve @Alavarez hanımlar.. ilk başlarda çok uyuz olmuştum. Süreyya ile birkaç kişisel atışma yapmıştım, sevgili Alavarez mi ahah bana multi mi demedi, laf mı sokmadı.. canlarım benim, öptüm.
Halen kisisel atisma yapiyoruz.Ne degisti?

anna aşırı antipatik geliyordu .)) hala öyle .)

angie var bu ara, bir ara kalp krizi geçirtti bana ama geçti.

böyle düşündüğüm birisi olmadı. ancak tersi durum elbette yaşananlar akışında değişmiştir. insanız, yanılırız.
önceden aşırı mesafeli davranırdım ama bunun negatif bir enerji olduğunu anlayınca insan ilişkilerinde daha ılımlı yaklaşıyorum zaman içerisinde kendi notunu verip düzenliyorum. biraz da davranışlarım karşımdaki kişinin aynası oluyor.

Ben duygularımda da düşüncelerimde de net bir insanım
bir insan ya sempatiktir ya antipatik benim için……………öncesi sonrası yok…..

Modumda değilken hepiniz antipatiksiniz benim için. Modumdayken herkes bi melek gibi görünüyor.

Geri