Bir zamanlar antipatik sonra sempatik gelen üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bende çoğusu tersi olur.
Zaman geçince esas karakter belli oluyor. İşgüzarlıklar, basit ego şovları asıl niyeti ayan beyan gösteriyor.
Yolum kesişmez bir daha. İyi niyet bir yere kadardır.
Benzerleri benzerlerle bir kılan sanırım bu niyetleri. Herkes anladığına benzer ne de olsa.
Önyargisiz yaklasmak en dogrusu.
Demlendikce renk cikiyor ortaya.

Ben sevme kabiliyeti olan bir insan degilim. Azcik kisiyi sevebiliyorum, onlar da hissedebiliyordur illa ki : ))

Kişisel algılamayın lütfen ben insan sevmiyorum
-Shinigami -

Niyr oy cogunlugu bende oldu.. ben naptim size. Ucretsiz hukuki yardim bile yaptim be vicdansizlar. Gelen gecen beni yaziyor. Hayir kendimi bilmesem supheye dusecegim. Neyse ki cok tatliyim.

surda birini seveyim diyorum bi kac yazısına denk geliyorum ve silkeleniyorum. ben antipatik degil de gereksiz buluyorum ya.. kisiyi yani komple. niye var ki bu falan. ona ragmen asırı da yüce gönüllüyüm. ufacık bi hareketine buzlarımı hemen eritebilirim. ama en güzeli min. iletisim. az insan.

Yani sen de eviriyon ceviriyon konuyu istediğin yere getiriyon....

@Klaus reyiz bu ya, adamın her mesajını rapor ederlerdi, banlatmak için uğraşırlardı.. şimdi öyle mi, adam kendini sevdirdi. Tebrikler kardeşim, ilk günden beri hep yanında durdum ve beni yanıltmadın ahaha.

Tanımadığım insanlar bana neden antipatik/sempatik gelsin. Tanıdıktan sonra tavrımı koyanlardanım. Gerisi çok umurumda değil açıkçası.

ben de sempatiden antipatiğe doğru giden bi üye olmaya adayım
hep öyle olur, bir süre sonra çekilmez, gıcık bi tip oluyorum. o yüzden fazla yüz vermesin bana kimse

Bu forumda sevilmek için akpye sovecen _ kızları ovecen _ ortadan gidecen tamamdır _ yoksa yok sayıyorlar _

Bu forumda sevilmek için akpye sovecen _ kızları ovecen _ ortadan gidecen tamamdır _ yoksa yok sayıyorlar _
Beni de sevmiyorlar Pomak bey, ben de artık AKP'ye saydırma yapacağım, kızları öveceğim.. antipatik kaldık forumda.
Sana katılıyorum, birbirimizi teselli edelim böyle.

Antipatik bulduklarım var hiç bir zaman sempatik gelmediler
Burada öyle bir durum yaşayacağımı sanmıyorum
Antipatikler belli tatlış sempatikler belli <3

Bir zamanlar antipatik gelenler şimdilerde daha antipatik :)
Sonradan sevdiğim Hilalkuş var, bu aralar sempatik.

Geri