Bir zamanlar antipatik sonra sempatik gelen üyeler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Forum geneline bakınca sanki bu kişi @Psinoza diye düşünüyorum :) neyse foruma gelmiyor ve bence hiç mahsuru yok.
Benim için @Süreyya ve @Alavarez hanımlar.. ilk başlarda çok uyuz olmuştum. Süreyya ile birkaç kişisel atışma yapmıştım, sevgili Alavarez mi ahah bana multi mi demedi, laf mı sokmadı.. canlarım benim, öptüm.

Bu konuda bir kişiye haksızlık yaptım aslında
Hiç tanımadan, hiç aramızda bir iletişim ya da ne bileyim işte benzeri şeyler olmadan bi negatiflik alıyordum o kişiden
Sonra saçmaladığımı fark ettim, sevilen ve tatlı da biri
Şimdi hoşlanıyorum, baya
O da bunun farkında .p

anna k. "antipatik insanlar patik karşıtları değil miydi? yaa, onlara patik örelim" demiştir sanmıştım ama şaşırttı gskljs
belki bu çıkış melodram'dan gelir : )

Fikrim değişmedi, fıtratımdan olsa gerek . :S

@Alavarez artık ben yıpranmış, hayal kırıklığına uğramış, teselli edilmesi gereken kızların kamkisi olma işlerini bıraktım.
Meriç bizim ince çizgimiz, seninle uzaktan uzağa ilk etkileşim parolamız :)
Ne uyuz olmuştum sana ya, ama sonradan gördük ne harika kadınsın. Neyse burası arkadaş övme konusu değildi..
Orijinal Meriç de imana geldi zaten, hak yolunda ilerliyor.

Bu tür konularda çok istikrarlıyım. Bir defa antipatik geldiyse sempatik gelebilmesi için hesabıma 50k usd yatırması lazım.

@Alavarez artık ben yıpranmış, hayal kırıklığına uğramış, teselli edilmesi gereken kızların kamkisi olma işlerini bıraktım.
Meriç bizim ince çizgimiz, seninle uzaktan uzağa ilk etkileşim parolamız :)
Ne uyuz olmuştum sana ya, ama sonradan gördük ne harika kadınsın. Neyse burası arkadaş övme konusu değildi..
Orijinal Meriç de imana geldi zaten, hak yolunda ilerliyor.
Üzüleceğin bir hareket yapma Burcu...

antipatik bulduğum birileri varsa muhtemelen sempatik olamayacak kadar antipatiklerdir ondan değişim olmaz bu konuda ama sempatik olduğunu zannettiklerimizin antipatikleşmesi bir yana insanlıktan çıkıp, hayatını dedikoduya, fitne fesatlığa, yılanlığa adadığını görmüşlüğümüz olmuştur. keşke sadece antipatikleşselerdi de en azından insandır diye saygımızı korusaydık.

not: bu konuda hiçbir canlı ve hiçbir patik zarar görmemiştir.
saygılar @Sux :(
not: bu okuduklarınız tamamen hayal ürünü değildir kişi ve kurumlarla aşırı ilgisi vardır.-tmm tmm aşırı değil korkmayın-

@juju cuğuma haksızlık ettiğimi çok sonradan anladım ancak olaylar biraz tuhaf geliştiği için öyle oldu.
@Xerath ile başta pek anlaşamadık ancak bana yaptığı uyarı ve yorumlarda çok haklı çıktı, o konuda da üzgünüm.

@juju cuğuma haksızlık ettiğimi çok sonradan anladım ancak olaylar biraz tuhaf geliştiği için öyle oldu.
@Xerath ile başta pek anlaşamadık ancak bana yaptığı uyarı ve yorumlarda çok haklı çıktı, o konuda da üzgünüm.
Xerath ne söylüyorsa doğrudur.... Klasik sözü söyleyim hazır nicki gecmişken " keşke gelse"

aa xerath nerede cidden, biz foruma yeni geldiğimizde forumsal tarafını bilmediğimiz için beni sürekli uyarıyordu sjhsjhs. ''o olay öyle değil dikkat et, ona güvenme dikkat et'' gibilerinden... sayesinde bu günlere gelebildik... futbol turnuvasında neler döndüğünü biliyorum! dm'ler duruyorsa biraz okuyayım uyarılarını, tazelenmek bana iyi gelecek.

@Melodram bana puding yapmadığı için birazcık antipatik geldi bi 4 saat kadar....sonra @hahahah matematik sorusunu çözemeyeceğimi nicki gibi kahkaha atarak ima etti o da bi 10 dk antipatik geldi...sıra @juju da :D

Geri