Yollarım yollamasına da forumdan biri hesabıma girerse patronlar hemen farkediyor, direkt yetkimi alırlar : dddŞifreni yollasana bişe denicem.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yollarım yollamasına da forumdan biri hesabıma girerse patronlar hemen farkediyor, direkt yetkimi alırlar : dddŞifreni yollasana bişe denicem.
Sifreni verir misin....heycanlanırım heralde, ne yapacağım bilemem o an hiç bir şey yapmadan kapatırdım sanırım bilmiyom kafam durdu heycanlandım
Ne istiyorsun Oktay’dan. Biz ondan razıyız :/@No Pasaran ın şu avatarını değiştirirdim şöyle kara yağız bir Kürt delikanlısı yapardım kjkjkjjkh
Yeşil çam iyi de Tarık akan olaydı bari kjjkhkhNe istiyorsun Oktay’dan. Biz ondan razıyız :/
aaa yöneticiler o zaman aslında kim olduklarımızı biliyorlarrrKendimi admin yapar, sonrasında klasik yöneticilik yaparım ya.
Dm leri okurum. Mail adreslerinden instagram hesaplarını bulurum, ordan yürürüm falan.