Bir yıl içinde tanışıp,nişanlanıp,evlenen insanlar

• Kullanıcı Alaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1948 gün önce görüldü
Süre değil evlilikte uyum önemlidir.

*Siz ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: X
Aynen bu sekilde evlendim. 6 yil oldu gayette mutluyum, bu bir sorunmudur? :)

Birine guvenmek icin 1 yil tanimak icin bazen bir omur yetmez. Ben boyle dusunuyorum.

Birini tanımak için çok kısa bir süre, nadiren rastlanabilir.

Temmuz’da 8 yıl aradan sonra yeniden karşılaştık.
Mart’ta nişanlandık, Mayıs’ta evlendik.
8 yıldır tanışmanın vermiş olduğu bi’ güven vardı belki ama çokta sürenin önemli olduğunu düşünmüyorum. Tamamen güven ve doğru analiz meselesi.

88 yildir nisanliyim.
Hâla evlenicem.

İnsan sevdiği duyguları yaşayacak bir insan bulduğunda,uyumu yakaladığı zaman yani kısacası bir müzik içinde ahenk yakalamışsalar aradan nişanı falan da çıkartıp direk evlenmeliler.
Zaman sadece büyük bir kayıp olur, o zaman süre zarfında uzayıp giden planlardan soğur insan. O süre zarfında akıl veren teyzeler halalar girer araya,bitmek bitmeyen istekleriyle. Bu arada gençleri rahat bırakın diye sosyal bir mesaj da vermiş olayım.

HEr ne kadar yanlış olsa da ülkemizde bazı yerlerde süre uzadıkça uzayıp giden bir liste var.
urfada-kiz-isteme-listesine-i-phone-da-eklendiaab9e5ab620c653d8ead.jpg

Çok ama çok kısa bir süre bu birini tanımak için.
Şanslı olan istisnalara mutluluklar dilerim elbette.
Ama birini bir sene içerisinde tanıyıp evlenmek büyük cesaret.
Ne çıkacağı pek belli olmuyor,kötü insan çok.

3 sene oldu hala evlenemedik. :D
Bende sevdiğime kavuşmak istiyorum!

Hızlı koşmamakta fayda var tabii,Anna hanım haklı.

At hızlı koşunca ne oluyor? At antrenörüyüm ama hızlı koşmasının zararını görmedim.

Gerçekten sevdiğine ve sevildiğine eminse iki taraf bence mantıklı olabilir. Fakat; evlilik çok farklı bir durum der evlenenler, insanlar değişebiliyormuş, öyle diyorlar. Emin olmak yeter mi karşımızdaki insandan? Bilemiyorum. Ama aceleye gelmemesi gerektiği kanısındayım.

O güveni veriyorsa normal ama bana vermez akjsajs :D inşallah büyük konuşuyorumdur da başıma gelir :p

bir yıl sevişmek için
gayet uzun bir zaman

Ben bununla evlenecegıme ınanıyorsam nıye 5 6 yıl bekliyeyim dedim.
Erzurumluyum

Geri