Bir yeteneğin mükemmel olsun deseler, hangisini seçerdin?

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Doğru söylemişsin, Almanya'ya kaçak yollardan gelecek zekaya sahip olursan seni burada yaşatacam söz. Çadırda ağırlarım ama yaşatırım emin Allah.
Hani havuzlu bahçeli evin vardı? Çadırda mı kalıyorsun bu soğukta?

Şarkı söyleyebilseydim güzel olurdu be

Sağlık dalında fiziksel zihinsel hünerli barmaklarım olsun isterdim..

Sağlık dalında fiziksel zihinsel hünerli barmaklarım olsun isterdim..

sende bir şifacılık var, seçtiğin meslek zaten bununla ilgili.

Ben ufak müzikal bir yetenek taşıyorum. İşte anacığım babacığım sağ olsun, biraz denemişler beni ama seçtiğim enstrümanı pek sevmediğim için az biraz ders almama rağmen geliştiremedim kendimi. Lisede koroda solistlik yaptım ancak bunun üzerine ders almadığım için bir seviyede kaldı. Sonra yine babam yirmilerimde zor bir dönemden geçerken müziğin bana şifa olduğunu bildiği için gitar aldı, youtube videolarından baktım; biraz çözdüm ama ileriye gidemedim. Gitarla fotimi atmıştım jfjf Işıltım var ama parlayamıyorum çünkü geliştirecek kadar üstüne gitmedim ve kendi kendime geliştirecek kadar üst düzey bir yeteneğim yok. Arşa değecek müzikal bir yeteneğim olsun isterdim ve kızımda sanata dair bir meyil çıkmasını çok arzuluyorum, her türlü desteği vereceğiz.

Edit ve poliglot olmak:d

Son düzenleme:
sende bir şifacılık var, seçtiğin meslek zaten bununla ilgili.

Ben ufak müzikal bir yetenek taşıyorum. İşte anacığım babacığım sağ olsun, biraz denemişler beni ama seçtiğim enstrümanı pek sevmediğim için az biraz ders almama rağmen geliştiremedim kendimi. Lisede koroda solistlik yaptım ancak bunun üzerine ders almadığım için bir seviyede kaldı. Sonra yine babam yirmilerimde zor bir dönemden geçerken müziğin bana şifa olduğunu bildiği için gitar aldı, youtube videolarından baktım; biraz çözdüm ama ileriye gidemedim. Gitarla fotimi atmıştım jfjf Işıltım var ama parlayamıyorum çünkü geliştirecek kadar üstüne gitmedim ve kendi kendime geliştirecek kadar üst düzey bir yeteneğim yok. Arşa değecek müzikal bir yeteneğim olsun isterdim ve kızımda sanata dair bir meyil çıkmasını çok arzuluyorum, her türlü desteği vereceğiz.

Edit ve poliglot olmak:d
Keşkem daha daha fazlasına yararlı olsam olabilsem datlı. Var hepimizin görünmmez ama yaşattığı silüeti.:*

Keşkem daha daha fazlasına yararlı olsam olabilsem datlı. Var hepimizin görünmmez ama yaşattığı silüeti.:*

Öyle kuşum. Ben sadece bazen çocukluk ve gençlik imkanlarımı iyi değerlendiremediğimi düşünüyorum. Annemin tarafı, sanat genleri baskın bir aile. Bize de o kadar olmasa da az biraz bulaşmış ki üç kardeş de az biraz bir enstrüman tıngırdatabiliyoruz. Bence ben iyi değerlendiremedim kendi adıma:d Orta düzey bir piyanist(!) olarak kaldık kdjd Ben de isterdim İdil Biret, Fazıl Say olayım… İşte arş-ı alada bir yeteneğim olsaydı şu an bunları yazıyor olmazdım… Çünkü bu iş sadece çok çalışmayla olmuyor, bir de bahşedilmiş olması lazım. Yine de memnunum sanatın birkaç dalıyla iç içe oldum, birini üniversitede okudum. Bakalım kızımızı gözleyeceğim. Çok merak ediyorum onunla ilgili her şeyi. Ne olursa başım üstüne, o ayrı:d

Geri