HayaL`MeyaL
Üye
-
-
-
-
-
Bir yeteneğin mükemmel olsun deseler, hangisini seçerdin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru söylemişsin, Almanya'ya kaçak yollardan gelecek zekaya sahip olursan seni burada yaşatacam söz. Çadırda ağırlarım ama yaşatırım emin Allah.Zekâm.
Onu kullanmak yetenek sayılmıyor muAbi zekâ yetenek mi ? qq
Hani havuzlu bahçeli evin vardı? Çadırda mı kalıyorsun bu soğukta?Doğru söylemişsin, Almanya'ya kaçak yollardan gelecek zekaya sahip olursan seni burada yaşatacam söz. Çadırda ağırlarım ama yaşatırım emin Allah.
Evet öyle oldu, elimizden aldı devlet. Şimdi çadıra şükür.Hani havuzlu bahçeli evin vardı? Çadırda mı kalıyorsun bu soğukta?
Tamam hadi öyle olsun ppOnu kullanmak yetenek sayılmıyor mu
Sağlık dalında fiziksel zihinsel hünerli barmaklarım olsun isterdim..
Keşkem daha daha fazlasına yararlı olsam olabilsem datlı. Var hepimizin görünmmez ama yaşattığı silüeti.sende bir şifacılık var, seçtiğin meslek zaten bununla ilgili.
Ben ufak müzikal bir yetenek taşıyorum. İşte anacığım babacığım sağ olsun, biraz denemişler beni ama seçtiğim enstrümanı pek sevmediğim için az biraz ders almama rağmen geliştiremedim kendimi. Lisede koroda solistlik yaptım ancak bunun üzerine ders almadığım için bir seviyede kaldı. Sonra yine babam yirmilerimde zor bir dönemden geçerken müziğin bana şifa olduğunu bildiği için gitar aldı, youtube videolarından baktım; biraz çözdüm ama ileriye gidemedim. Gitarla fotimi atmıştım jfjf Işıltım var ama parlayamıyorum çünkü geliştirecek kadar üstüne gitmedim ve kendi kendime geliştirecek kadar üst düzey bir yeteneğim yok. Arşa değecek müzikal bir yeteneğim olsun isterdim ve kızımda sanata dair bir meyil çıkmasını çok arzuluyorum, her türlü desteği vereceğiz.
Edit ve poliglot olmak:d
Keşkem daha daha fazlasına yararlı olsam olabilsem datlı. Var hepimizin görünmmez ama yaşattığı silüeti.![]()