Bir yakınım soruyor

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Resmi gazetede biseyler yayınlanmış .günlük yemek ücreti 55 lira olmuş .belediyede çalışanlar için gerçerli mi ? Kadrolu tasaron sözleşmeli belediye şirket işçisi

@Manisa pomak abi, birçok şirkette daha fazla veriyorlar. Ama ortalaması doğru 55 TL civarında şu an.
Yani bunu alışverişte kullanılan Multinet, setcard vs olarak soruyorsun değil mi?
Ayrıca belediyede çalışanlar için böyle bir uygulama yok abi, yani yeni çıktıysa bilemiyorum. Belediyenin taşeron firmaları yemek parası vermiyor diye biliyorum. Gerçi bu firmadan firmaya değişir.

@Manisa pomak abi, birçok şirkette daha fazla veriyorlar. Ama ortalaması doğru 55 TL civarında şu an.
Yani bunu alışverişte kullanılan Multinet, setcard vs olarak soruyorsun değil mi?
Ayrıca belediyede çalışanlar için böyle bir uygulama yok abi, yani yeni çıktıysa bilemiyorum. Belediyenin taşeron firmaları yemek parası vermiyor diye biliyorum. Gerçi bu firmadan firmaya değişir.
Belediye çalışanlarına 15lira günlük maaşa yansiyorlamis .galiba 15 liralık ücret kadrolu olmayan işçiler için .yemek hanesi olan yerlerde vermiyorlar yediriyorlar

Geri