Bir vakte erdi ki bizim günümüz;

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Yiğit belli değil, mert belli değil.

Herkes yarasına dermân arıyor. Devâ belli değil, dert belli değil.

Ruhsâtî

Yiğit belli, mert belli değil.
Kimin yarasına kabuk olursan ol, iyileştirdiğin an düşersin...
Dava belli dert üff yine zengin olamadım..ZiFiR atasözü!
sert ve haşin şiirlerimin sonu hep paraya gidiyo sonunu hiç bağlıyamıyorum.

ZiFiR O para derdini yok eyle devani bulasin. Sert ve hasin gormemissin sen. Get burdan, yine mi sen uleyng, get. De get.

Aybalam yok sayamam
ben parasız yapamam
hayat çok yahşi haşin olamam
dırım dırım dırım

içindeki küçük enişteyi sıkı tut

ZiFiR
Ben de yapamam amma, paraya da tapmam
Gel otur yanlarima, bak benim hallarima
Gor devasiz dertleri
riv riv riv riv

Dertlerinin devasi bazen derdinden vazgecmektir ogul.
~Kucuk eniste dede

Aybalam
Dertlerimizin değersizleştiği bu kadar kötü bir zaman hatırlamıyorum. Ne güzel dertlerimiz vardı bizim eskiden.dirim dirim dirim..
güccük dedeyide tut

ZiFiR
Dertlerinin devasi verilse, yine iyilesmezsin. Seninkini ancak Ferdi Tayfur, Orhan Baba, Muslum Gurses, kisacasi dertlerin babasi iyilestirir, seni daha cok derde surerek. Deva meva yok sana. Ha eskiden ha simdi, halindan memnunsun.

~Kucuk eniste tutulamadi. Firladi gitti.

Aybalam
benim ki dert değil benimki tutku.bu arada ibodan tutkuyu dinledin mi heç?ferdi pek dinlemem ben müslüm amca fanıyım 7 yaşımdan beri aralıksız dinliyorum çok minnoş.derdi veren Allah dermanını vermez mi hiç?memnunum çok şükür bendeki genel memnuniyetsizlik bu dışarıya deişik lanse ediyor o da bakış açısı (:

böyyök enişteye söyle yardımcı olsun !

ZiFiR
Tutku
Minnos
Sukr etmek
Memnuniyetsizlik

Seni tamamlayan 4 kelime bu ola. Memnuniyetsizligi tutku edinmis, bunu da pek minnos olarak goren, ayni zamanda da hayatinda yasadiklarina sukr eden birisi. Kucuk eniste seni birdaha buralarda gormesin. Birde utanmadan Ibo'dan Tutkuyu dinledin mi diyor, piiiuuh :hö:

Aybalam
Beni tamamlamaya Türkçedeki kelime dağarcığı yetmez çinkü hep bişi eksik en çok para eksik bi sürü para eksik ama yinede çok minnoş.ne demek beni bir daha görmesin güccük enişte beni sevmiyomu aaa vala darılırım bak.

ZiFiR
Kucuk eniste birdaha para ve eksik kelimelerini duyarsa, ucan tekme ile sana dogru ucacakmis. Haberin ola :asilkiz:

ZiFiR
Arada bir olsun. Cogalirsa, dayagi bile parayla yaparim gelemez olursun. Ona gore ha.

Geri