Bir Ürün Aldınız, Ertesi Gün Ürün İndirime Girdi, Ne Yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Bir Ürün Aldınız, Ertesi Gün Ürün İndirime Girdi, Ne Yaparsınız?

İade eder, gidip indirimlisini alırım.. :kaç:

kısmetimiz böyleymiş..deyip kısmetime razı olurum.

Mesela kitaplarımı toplu sipariş ederim, yüklü bi tutarda almıştım 3-5 günde kullandığım kart ile %5 indirim geldi. Şimdi daha fazlasını alcam yine gelir diye bekliyorum :D

olur mu olur yani ama zaten öyle uçuk kaçık fiyatlarda bişeyler almıyorum ki, indirim olsa noolur :bekle

Eğer henüz kullanmadıysam değişim talep eder, aynı ürün ve yanına başka bir şeyler daha alırım :sırıt:

İndirim oranı %50 yse iade edilebiliyormuş diye duydum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aradaki farkı isterim :D iade miade uğraştırmayın beni

Teknosa'dan 5500'e PC aldım, ertesi gün değil ama 10 gün sonra arkadaşım 2TB olanını 700 lira daha ucuza aldı (benimki 1TB idi) Ve hiçbir şey yapamadım:( Dolandırıldık ey halkım

Muhtemelen indirime girdiğinden haberim olmaz.
İlgi düzeyim yerlerde ve ihtiyaç hallerinde bile nefret ediyorum avmde bulunmaktan.

Teknosa'dan 5500'e PC aldım, ertesi gün değil ama 10 gün sonra arkadaşım 2TB olanını 700 lira daha ucuza aldı (benimki 1TB idi) Ve hiçbir şey yapamadım:( Dolandırıldık ey halkım

Resmen cinayet sebebi :/ ben de şu an tam tersi durumdayım, vatandan psu alacaktım 600w lık rgb aydınlatmalı falan 287tl ye çok dedim düşer belki dedim bekledim 1 hafta geçmedi 320tl oldu dolar sağ olsun :hıı: şimdi yine belki düşer diye bekliyorum bir umutla:bekle

ürünü aldım diyelim ihtiyacım kalmadı indirime girip girmediğini neden takip edeyim ki haberim olmaz muhtemelen :p

Resmen cinayet sebebi :/ ben de şu an tam tersi durumdayım, vatandan psu alacaktım 600w lık rgb aydınlatmalı falan 287tl ye çok dedim düşer belki dedim bekledim 1 hafta geçmedi 320tl oldu dolar sağ olsun :hıı: şimdi yine belki düşer diye bekliyorum bir umutla:bekle

Birebir aynı cihaz şu an 6600 TL olmuş, bu açıdan bakınca da 1100 lira kârda sayılırım, tek tesellim bu:aeg:

Ulan zamanında 4 bine gelen kasayı indirimle 2 bine toplamıştım sizin durumunuzu görünce daha da şanslı olduğumu fark ettim, teşekkürler arkadaşlar :cici:

4 ay önce 4200 tl ye aldığım telefon şuanda 3900 çok fark yok ama 300 300 dür yani :)

Geri