Bir tartışmanızda, haklıysanız bile onu üzmemek için özür dilermisiniz ?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir tartışmanızda, haklıysanız bile onu üzmemek için özür dilermisiniz ?

Tartışmanın anlamı yok, finalde kimse haklı çıkmıyor . :S

ey yönetim.... bana mesaj düzenleme yetkisi verir misiniz? :emoji_sob:

neyse ben dilemem. benimki de can, haksızsa o beni üzmemek için bir şeyler yapsın.

Hayır.
Haklı olduğumu gözüne gözüne sokarım.
Haklısın özür dilerim demesini beklerim.

Haklıysam ve sonu tartışmaya gittiyse
İlk özür dileyen olmam neden olayım?
Ama özür dilerse sonrasında ben de özür dilerim
Tartışma esnasında kırmış olabilme ihtimalim yüksek çünkü

Çok katı konuşuyorsunuz. Bir gün öyle bir tartışmanın içinde, öyle bir kişinin karşısında bulursunuz ki kendinizi yüzde yüz haklı olduğunuz halde haksız gibi davranırsiniz.

Soruya dönersek, yapıma çok ters ama dilemişligim oldu. Pişman değilim iyi ki uzatmayip alttan almışım.

Tartışma sırasında kullanılan kelimelere ve kurulan cümlelere dikkat edildiği takdirde, haklı bir konuda haksız duruma düşülmez ve bu sebeple özür dilemeye de gerek kalmaz ancak çoğu insan tartışmak yerine kavga etmeyi seçtiği için kimin haklı olduğunun da bir önemi kalmıyor. Özür dilemek de böyle bir ortamda anlamsız kalır.

Haklıysam özür dilemem. Tamamen haksızsam zaten tartışmaya girmem. Bu durumda kimseye özür dilemek durumunda kalmam.

Şizofren miyim ki tartışmada (bağırmalı, kırdılı olmayan) haklı bile olsam özür dileyeyim. Haklıysam karşıdaki özür dileyecek haksız isem ben özür dilerim.

Eski ben olsa evet diler. Böyle çok uç olmayan konularda ise gönül alabilirim. Ancak bazı konularda özrü geç Allahın selamını vermem.

DPD'li degilim ama insanim yani haklı iken haksız duruma düşebilirim.
Sadece böyle bir durumda özür dilerim.

Haklı haksız olduğunuza nasıl karar veriyorsunuz ki. İnsanların çoğu hiçbir zaman haksız olduğunu düşünmez.

Haklı haksız olduğunuza nasıl karar veriyorsunuz ki. İnsanların çoğu hiçbir zaman haksız olduğunu düşünmez.
Benim gibi haklılığından her konuda emin olmadığın zaman hiçbir tartışmaya girmeyeceksin, karşı taraf olur da kavga ortamı yaratır ya da seviyeyi aşağıya çekerse de iletişimi tamamen bitireceksin. Biliyorsun ki seninle her tartışmada her zaman ben haklıyımdır.:)

Haklıysam neden özürdileyimki haksız olduğum zamanda üste çıkmak gibi bir huyum var hep burçtan oluyor bu ah bu kovalar.

Geri