Bir tartışmada %100 haklı olunabilir mi?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir tartışmada %100 haklı olunabilir mi?

evet , cünkü biz kadinlar haksiz olsakda erkekleri bunaltiriz en sonunda pes ederler tamam sen haklisin derler (:

Olunur kesınlıkle

%1 yanılma payı muhakkak vardır.

Elinde ki veriler yeterli ise sorulara cevap veriyorsa neden olmasin?

Bence bi taraf %100 haklı olamaz. Eğer öyle olsa zaten tartışma olmaz :honk:
O yüzden %100 haklı değil de daha haklı olan taraf vardır..

Hayır. Haklı çıkmayı bilmeyen vardır. Çok zorlarsan ufakda olsa haklı bir sebep bulunur. Ama yeterli olmaz. Tartışma adı üstünde muallakta kalınan bir konu. % 100 lük kesin bir yargı olmaz.
Herkes kendine göre %100 haklı olur.

kesinlikle olunabilir. bence bab-ı esrar tartıştığı her konuda %100 haklı.

Benim yüzde yüz haklı olduğum konular var =) Demekki evet olunabilirmiş

Örnek: Trabzonspor şike davasında %1000 haklıdır.

%100 haklı olunamaz kesinlikle karşı tarafında küçük bir oranda da olsa haklı tarafı vardır.O hakkı ona verirsin vermezsn o ayrı birşey ama %100 haklı olmak zordur

Konuya göre değişir %100 hakli olabilir veya olmaya bilinir. Ama bu iddayi yapan kişi karakteri çok önemli. Zeki biri kendisini her türlü hakli cikarir.

Olunmaz. Haklıyken haksız duruma düşülüyor
Yada haklılığını savunurken agresifleşip olay hoka sarıyor.
Eğer yüzde yüz haklı çıkılmak isteniyorsa tartışmamakta yarar vardır.

İnsanlarla tartışmayı sevmiyorum, bugün istemsizce bir tartışmanın ortasında buldum kendimi. Beni aradan çıkarıp iki arkadaş tartışmaya başladı. İki tarafta birbirini suçlayıcı cümleler kurdu.
Tartışma esnasında insanın alıcı kanalı kapanıyor, monolog şeklinde devam eden bir iletişimsizlik oluyor. Ortaya insanın moralini bozan tatsız anlar kalıyor. Somut bir olay değilse (ki onda bile yanılma payı vardır) kimse yüzde yüz haklı ya da haksız değildir.

Bazen haksizligimi kendim de tespit ediyorum da caktirmiyorum yine :)

Geri