Bir Süreliğine Yokum Arkadaşlar

Konu sahibi son olarak 2659 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar sizlerden bir süreliğine de olsa ayrı kalmak durumundayım sebebi ise monitörüm de bulunan bir sorun renkler tuhaf yani foruma girdiğim zaman bile siyah beyaz bir televizyon misali bir görüntü ile karşı karşıyayım sorun renk ayarlarında değil monitörün kendisinde eğer monitör alabilirsem monitör aldığım zaman aranıza tekrar döneceğim tabii bu şimdilik tam bir ayrılık manasına gelmiyor elbette görüntü aldığım sürece elimden geldiğince forumda olacağım hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor keyifli ve eğlenceli forumlar diliyorum

YaNKı

ne zaman vardın.hiç dikkat etmedim

Aaa :(
Ekran kartında sorun vardır .. Bir ekran kartı ise pahalı
Çabuk dön aramıza özletme.

Bir mıknatıs yardımıyla bu sorunu çözebilirsin.

Bir şey anlamadım yorumdan ama neyse sorunun ekran kartında olduğunu sanmıyorum çünkü ekran kartı zaten Oumboard yani ana karta sabit.

Cinsine ve 0 yada 2. el olma durumuna göre değişim yaşar.

Tüplü monitör almayı düşünüyorum tüplü monitörler ucuz.

Düşünemen bile yeter sağol.

Gittigidiyor'da 50 - 60'a CRT monitörler var, LCD'ler tabi ki katlıyor bu rakamı..

Araştırmıştım zaten onlardan haberim var teşekkürler.

LCD ler 1000 den aşağı değil tabii 0 alınırsa 2 elleri bile 150 TL den başlıyor.

Arkadaşlar nasıl bir hikmet var bilmiyorum ama Monitörümün rengi bugün düzeldi hiç bir şey yapmadığım halde düzeldi aklımdan şu geçti imkansız komik ama acaba benim monitörde mi SOMA da ki madencilerimiz için yas ilan etti çünkü maden kazasının olduğu gün renk değişmişti.

Arkadaşlar nasıl bir hikmet var bilmiyorum ama Monitörümün rengi bugün düzeldi hiç bir şey yapmadığım halde düzeldi aklımdan şu geçti imkansız komik ama acaba benim monitörde mi SOMA da ki madencilerimiz için yas ilan etti çünkü maden kazasının olduğu gün renk değişmişti.

Abi bu ne yaa :)
bide ciddi ciddi yazmissin :)

Ama o monitöre güvenme bence.
Cok renk degistiriyorsa vardir onda bir kaypaklik :p

yani para biriktirmeye basla, her an banlanabilir bu hayattan :p

Olabilir neden olmasın bir dua ile baş ağrısı geçiyorsa bir dua ilede ekran renklenebilir..İnan sadece..

Geri