"Bir sükût ki, bin çığlıktan daha müessir bir ses."

Konu sahibi son olarak 3173 gün önce görüldü
546825_409571559110654_481213064_n.jpg

Pembeyi severim. Ne dediğinin farkında olmayan sünepe beyinlerden haz etmem. Erkek parfümlerine zaafım var. Çikolatasız yaşayamam. Saçmalamayı severim aslında saçmalanmaz taranır ama neyse. Çok kalabalık ortamları sevmem. Tanımadığım insanların yanından geçerken falan selam atarım günaydın derim o anki küçük tebessümleri beni mutlu eder. Başkaları da aynısını yapınca nedendir bilmiyorum ama bende mutlu olurum. Alkolle fotoğraf çekilen insanların amacını hala çözmüş değilimdir. Çözen birisi varsa bana açıklasın şu durumu lütfen. Oje, uhu, boya falan olsun hemen koklarım, çok güzel kokuyorlar bence. Küfür falan yazarken * işaretini kullananlara da ayrı bir kıl olurum (b*k , s*ktir vs.) Böyle yazınca kimse onu küfür ya da terbiyesizlik olarak algılamıyor mu ? çok mu kibar gözüküyor
sizce? Saçlarım kabarınca deli oluyorum. Ne haber, iyi sen , iyi muhabbetleri beni çok sıkar. İnsanları eleştirmeyi severim ama asla aşağılamam. Herkesin doğrusu kendinedir. Kendi doğrularınızı bana kabul ettirmeye çalışmayın benim doğrularım bana yeter. Amaçsızca yapılan partiler bana hep saçma gelmiştir. Biraz fazla meraklıyımdır. Benimle konuşurken cümleni asla yarım bırakma tamamlayana kadar çabalarım. Bir şey söyleyeceksen çekinme, korkma insan yemek gibi bir huyum yoktur. Gözleri güzel olan insanlara çok bakarım, ayrı bir çekicilikleri var bence. Paylaşma duygusu fazla gelişmiş birisiyimdir. Nutellayı buzlukta bekletip yemeye bayılıyorum. Pes mi fifa mı muhabbeti cidden bir süre sonra çok sıkıyor. Aşk ve mutluluk tarif edilemeyecek kadar güzel duygular bence. Bazen kendimi şizofren gibi hissediyorum. Ayna karşısına geçip kendimle konuşmayı seviyorum. Kulaklığımı taktığım an dünyayla bütün ilişkisini kesen bir kişiliğe sahibim. Castin Bibır'ı sevenlere anlam veremiyorum. Bunları buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Bunları yazana kadar canım çıktı

Bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin bazen kendine..
Ama hata bizde.
Küçücük bir yürekle kocaman sevmek ne haddimize . .

» » Edip Cansever

320455_523588840991925_74974711_n.jpg

Denizi seviyorsan dalgaları seveceksin, uçmayı istiyorsan düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşarsan, hayatı sadece seyredersin...​

Geri