"Bir sükût ki, bin çığlıktan daha müessir bir ses."

Konu sahibi son olarak 3170 gün önce görüldü
Hayatta iki şeye dikkat edin !
biri yoldaki kavşaklara,
digeri yüzünüze gülen yav**klara..

:dyg:

Dün CANIM olan yarın DÜSMANIM olmaz benim...
Yaşananların hatırı hep saklı kalır, Hatırları sorulur selamları hep alınır!
SÎLDÎKLERÎM vardır bir de! Onlar yanlışlarım ve Pişmanlıklarımdır!
Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece beddualarımdır...
Vicdanla birlikte ŞEREF ararım ben sevdiklerimde...
Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim...
Zaman gelir ŞEREFSÎZLERÎ 'de severim ama onlar gibi ŞEREFSÎZ'ce degîl
ŞEREFÎM'le ÎNSAN gibi severim..​

Kim Üzebilir Seni,Senden Başka?

Kim Doldurabilir İçindeki Boşluğu

Sen İstemezsen?

Kim Mutlu Edebilir seni, Sen Hazır Değilsen?

Kim yıkar, yıpratır ,Seni

Sen İzin Vermezsen?

Kim Sever Seni,Sen Kendini Sevmezsen?

Herşey Sende Başlar,Sende Biter...

Yeter ki Yürekli Ol,

Tükenme,Tüketme, Tükettirme İçindeki

Yaşama Sevgisini,

Ve Hep Hatırla; ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZ...!

"кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя".

"єνєяу ѕтσяу нαѕ αη єη∂.. вυт ιη ℓιƒє єνєяу єη∂ ιѕ נυѕт α ηєω вєgιηηιηg..ωнαт'ѕ мєαηт тσ вє ωιℓℓ αℓωαуѕ ƒιη∂ α ωαу..".​

yeni gördüm (: hayırlı olsun canım

Şu hayat denilen, kimine çok uzun, kimine kısacık bir an gibi gelen yolculuk; neden bunca yükü vurur sırtımıza? Hep acelemiz varmış gibi, telaşlı, üzgün, yorgun, az keyifli genelde mutsuz, içinde hep “daha” taşıyan bu koşuşturma neden? Daha zengin, daha mutlu, daha güzel, daha yalnız, daha çok ve bir dolu “daha” yüklü sıfatlarla örülüyor çevremiz.

Günler kendini tekrara başladı burada. Gönüllü yaşam mahkumluğu böyle olmalı. Geldik ya bir kere, tekamül etmeden dönmeyeceğiz. İyi ama ruhumun dayanacağı bir direk bulmak lazım. Elinde tuttuğu bir torba bile ağır gelirken insana, yüreğe basan bunca ağırlığı neyle taşımak gerekiyor?

Kalbin hasar almışsa bir kere, zamanla su alıp batarsın. Gemiler gibi işte! Hani deniz kıyısına çekilip, ölüme terk edilmiş, ileride parçalanıp başka işlerde kullanılacak demir yığını muamelesi gören gemiler vardır ya, işte onlar gibi, yüreği de kıyıya çıkıyor insanın bazen. Bakıyorsun, ileride başka bir iş için kullanılacak bir organdan öteye gitmiyor.

Bunları düşününce, dedim ki, bütün sözlerim geçersizdir. Attığım imzalar, verdiğim tüm yeminler, antlaşmalar, kontratlar, aşka dair ne demişsem sevdiğime, hepsi hükümsüzdür.

En azından dürüst bir duruş olur bu! Öyle ya, evlenirken söz vermemiş miydik? İyi ve kötü günde, hastalık ve sağlıkta yan yana duracağımıza; ben kendi adıma verdim. O zaman eşim olmak isteyen adam da aynı sözü vermişti. Boşandık, tüm sözler hükümsüzdür.

Aşkın en yoğun zamanında, bir gece yarısı sevişmesinin ortasında, daha terimiz soğumamışken, tenimize başka ten değmeyeceğine yemin eden bir adam da hatırlıyorum. Bana da aynı şeyi tekrarlatmıştı üstelik. Aklıma başka bir erkeğin kollarında olduğun geldiğinde bile çıldırıyorum demişti. O sözlere ne oldu peki?

Yeminler ve antların, aşkın bitişi ile bittiği yargısı çıkıyor ortaya, bu durumda, yapacak pek bir şey de yok gibi görünüyor. Aşk, var olduğu anın dışında yaşamıyor. Taahhütlerimi herkes kadar tuttum, herkes kadar bozdum.

Dün gece yarısı, etrafta sessizliğini korurken karanlık, çıkıp balkona bir sigara yaktım. Bu şehri seyrettim uzunca, ışık yanan evleri, uyumamış insanları, her yanan lambanın bir hayatın uzak işaretleri olduğunu düşündüm. Kaç yaşama tanıklık ediyorsa manzaram, o kadar sevda kırıkları dolu etrafım. Hepsi birisine, tutamadığı bir söz vermiş olmalıydı. Hatta, evliliğini, ilişkisini devam ettirenlerin bile, ilk zamanlar verdikleri yeminlere ne kadar bağlı kaldıkları da soru işareti yaratıyor kafamda.

Genetik olmalı, Adem ile Havva’yı hatırlayınca, Tanrı’ya verilen sözü bile tutamayan insanoğlu, kendi cinsine söylediğini ne kadar süre koruyabilir ki? Kafam bozuldu benim, verdiğim bütün sözler hükümsüzdür, hepsini ikinci bir emre kadar aşklarımın üstünden çekiyorum.

Bir daha hiç seviyorum demeyecek miyim? Elime başkası değemez, bir daha kalbimi kimse alamaz, seninim, ölene kadar gibi cümleler söylemeyecek miyim? Bunun cevabını şu anda vermek zor. Mantığım söylemem diyor ama ben aşkı görünce, hemen yolunu değiştirip, ardı sıra koşan deli kadının biriyim. Belli olmaz! Kaç sarhoş tövbe edip, tekrar içmemiş mi?

Kalbimi kıyıya çektim. Su aldıkça batışını izliyorum. Bu yüzden ettiğim hiçbir yeminin geçerliliği yoktur. Eski sevdaların da sözlerinin arkasında durup bakmıyorum. Şimdi, kim hangi gönülde bitmeyecek sandığı sevgisine yeminler ediyorsa, orada kalsın. Ben bir müddet daha, en azından yeni bir aşka kadar, kimliğimle birlikte hükümsüzüm!

İçime attm bana Ağır gelen Tüm gerçekleri
Sustm yuttum
bu soğuk sessizliği.
Suçlamadım suçlayamam hiç kimseyi.
Çünkü ben getirdim bu hale kendi kendimi..
GitmeLer yormaz beklemek kadar gelmeyeck birini.
Ve Hiç birşey bir kargaşanın içinde.
Yalnız kalmak kadar koymaz.
Hep bildm yerimi ne bir adım geride ne de önde şimdi...

Ve. . .
Haziran gibiydi çocuklar yakmayan sıcaklıklarıyla
Yüzlerinde yüzlerce iklim alabildiğine savunmasız
ürkek ve masum . .
ve böyle temizken hayat
ne büyük günah işledik büyümekle.
Hani diyorum ya ;
umuda gülümse hep
aç gözlerini
yosun tutmuşsa da zaman
aldırma !

Yαğmur zαmαnı ` αşık oldum ` ben ..
Sırılsıklαm oldu sαçlαrım .
Hiç üşümedim , korkmαdım ıslαnmαktαn !
İliklerime kαdαr ; sendim ..
Yαğmur zαmαnı kαчbettim αşkı ,
Küçük dαmlαlαrındα αrαdım durdum​

senin ne oldugun hiç önemli degil benim gözlerimin sana baktığı kadarsın
ve ben ;
o gözleri senden cektigim an hoş bir anı olarak kalırsın

• máddé kµlláñmìÿòrµm ámá báðìmlìsì òldµðµm bìrìsì vár •

Sayfanız hayırlı olsun güle, güle karalayın.

уσυ'яє ηєνєя тσσ σℓ∂ тσ вє ∂α∂∂у'ѕ ℓιттℓє ρяιη¢єѕѕ!

princess_zpsd88a44cd.gif

Haksızlığa gelemem hatır gönül dinlemem BABAMIN kızıyım ben kurşun yerim ama LAF YEMEM ASLA!!

Kocaman ellerinden hep korkardım . . annem hep yaramazlık yapınca kızardı seni babanaa söyleyeceğim derdi bir o kadar daha ürkerdim . . O geldiğinde hemen yatağa saklanır uyuyor numaası yapardım titrerdim o odama girince . Kocaman eliyle bana vuracak sanırdım oysa saçlarımı okşardı benim . . . Hep çikolata alır , omzunda taşırdı yavaş yavaş alışırdım onun kocaman ellerine çünkü tam düşeceğim anda tutardı benimle oyunlr oynardı okşardı . .

Aşık olduğum ilk adam . . .

Hep babam gibi birisiyle evlenmek istemişimdir halada öyle . . Oda bana aşık olmuş ki benden başka hiç bir erkeğin elini tutma derdi . . . Onun omzuna yaslanıp uyumayı o kadar çok severim ki kendimi güvende hissettiğim tek omuz belkide. . .Hep gurur duydu benimle halada duyuyor , arkamda asla gölgesinin eksik olmadığını bilmek benide gururlandırıyor . . . Öyle seviyor ve öyle örnek alıyorum ki onu hiç tereddütsüz söyleyebiliyorum ;

Ben Babamın kızıyım

Vater__Tochter__Freude__Geborgenheit__Liebe__Vertrauen.jpg

вєη∂єη ѕαηα нαуιя уσк нєяѕєуιηє єνєт​

Hani derler ya;
Her şey küçük bir adımla başlar...
Fazlasıyla söylenir ya;
Küçük bir adım atmalı önce...

Hep iyi tarafından bakılır küçük adımlara..
Hep ileriye götürdüğü sanılır.
Belki de en çok bu aldatır insanı..
Halbuki küçük bir adım hep faydalı mıdır?

Küçük bir adımla başlamaz mı
kırılmalar, üzülmeler, yıkılmalar..
Küçük bir adım değil midir
son yolculuklar...

Küçük diyerek hatasını eksiğini görmezden gelmez mi insan?
O zaman küçükten başlamalı işe..

Sende at, korkma..!
Küçük bir adım

Yeter ki yaşatmak için olsun...

princess_zpsd88a44cd.gif

!!!...Terbiyesizden Edep Beklemek Dehşettir !
Geçme Katırın Önünden Seni Teper.Çünkü Aslı
Eşşektir...!!!

princess_zpsd88a44cd.gif

Geri