bir sokakta 3 bakkal, 2 çiğ köfteci, 3 berber, 3 emlakçı olması

Konu sahibi son olarak 2331 gün önce görüldü
İstanbul'da bir sokaksa 5'er tane de olsa kazanırlar bence.

Bir ara İzmir’de battalbey çiğköfte [argo] bokunu [/argo] cikarmisti gerçekten. Her yere aciyorlardi hatta hizlarini alamadilar abi kardes birbirine girdiler digeride Battalzade diye acmaya baslamisti. Sukur eskisi kadar kalmadi.

Emlakci ve bakkallar her gecen gun azaliyor bana kalirsa, ha benim oturduğum sokakta bak sokak diyorum Şok, bim ve A101 yanyana hepsi oylede bir durum var.

Sen şimdi cidden bunu mu düşünüyorsun.D

Emlakcilari dusunmeye gerek yok, emlakcilar birbirleriyle koalisyon kuruyor. Izmir, Istanbul gibi buyuk sehirlerde bu bu sekilde isliyor. Hangisi evi verirse versin, geliri 3 e boluyorlar. Herkes kazaniyor. Daha fazla cevre, daha kolay ev kiralamasi..
Hos, Izmirde emlakci acmak galiba dunyanin en basit meslegi. Emlakci bir tanidigim Karsiyakada evler icin sira oldugunu soylemisti. Gercekten de oyle. Ne degisik memleket olm burasi (konuyu yine Izmire bi sekilde getirdim.)

Rızığı veren Allah (cc) ‘dir. Cahil olma!

Bağcılar'da bir sokakta 6 dönerci var birader. 3 ü dönerci dükkanı altında Koko jombo satıyor

Ankara da sokak aralarında falan Lokmacı ya pek denk gelmedim ben ya, var mı onlardan da çok?

Olmaz olur mu var tabii, unutmuşsun.

Cizre'de bile var, slogan da efsane.

VSGEoP.jpg

1 sokakta 3 bakkal yok 1 sokakta 3 A101 ve BİM var artıkın.​

Geri