Bir Simülasyon İçinde Yaşıyor Olabilir miyiz?

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
Belqi dev bir uzaylının qıchında baqteRi...

Tanrı'nın simülasyonu bu.
Matrix filmi de buna benzer bir film aslında.
Matrix demişken dördüncüsü yakında çıkacakmış. Keanu Reeves hayran olduğum nadir isimlerdendir ve aynı gün içinde iki büyük filmi çıkacak. Şapka çıkartıyorum ona.

Bende bugün tekrar zindan adasını izledim herşey olabilir diye düşünüyorum..

Hep o garip gereksiz filmler sokuyor bunları kafamıza...

black mirror geldi aklıma hangi sezon hangi bölüm hatırlamıyorum ama sanırım 98 simülasyonda bir birlerini seçiyorlardı .s.s
----
umarım bir simülasyondayımdır ve bir gün o beyaz üniformalı insanlar gelip tamam bu kısmını tamamladın falan der yani, yani umarım öyle olur :honk:

Videoyu izlemedim. İzlememe de gerek yok. Ben çocukluğumdan beri bu durumun farkındayım. Hatta Matrixi ilk kez izlediğimde " benim gibi düşünen adamlar filim yapmışlar " demiştim kendi kendime. Biz bir ilüzyonun parçalarıyız. Farkı şu ki iradesi olan parçalarız. Fark edebilsek bu ilüzyondan da sıyrılabiliriz ama asıl parçamız hareketsiz bir şekilde, bir sinema koltuğunda oturmuş hayatımızı izliyor. Seans bitince kalkıp evine gidecek. Ya cennete ya cehenneme...

Mal miyiz yani?

Atı yatı katı yaptın daha ne kıvranıyorsun.ne etti sana bu şişko dünya...zorlama onu zayiflatamazsin senin de yeteneklerin bir yere kadar

ne biliyim yaa kaostan beslenen ruhum bu aralar aç kaldı demek ki :honk: :ofof:

Geri