Bir şeyi kazanmak için daha büyük bir şeyi riske atar mısınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
Elimde olan bir şeyi riske atıyorsam, diğer kazanacağım şey daha değerlidir. Ve kazanmak için her şeyi yaparım risk almayı severim.

Mantık çerçevesine uyduramadığım hiçbir konuda riske girmem ayrıca bir şeyi elde etmek için başka bir şeyi feda etme fikri bana pek uymuyor.

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmediği gibi dimyat'a pirince giderken de evdeki bulgurdan olunabilir.

Benim için değeri olmayan her şeyi riske atabilirim

Ne olduğuna bağlı. Maddiyati umursamam da maneviyat noktasında cekinebilirim.

Risk alirim ben.
20 li yaslardaki gibi gözü kara deil ama..alirim.

kafamda kazanmayı kurmuşsam gözüm karadır ama kestiremiyorsam 276282 kere düşünürüm.

hayır, ben ister ve alırım.
başka ihtimali yok.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş ama tavuk gelecek yerden kaz esirgenir bence

ben garanticiyim. bir back-up'um olmadan buyuk riskler almam.

Slot da 1000 tl ye 6000 tl almistim bonus spin'de

Ay daha büyük şeyimi niye riske atayım, eldeki kuş daldaki kuştan yeğdir.

Cesareti olmayan insan, keskin kenarı olmayan bıçağa benzer."

Demiş Benjamin amca

Risk ile kazanç arasında doğru bir orantı vardır. Risk algılarınız kazancınıza direkt etki eder. Her zaman risk alınacak diye bir kaide yok elbette. Ama bu hayat risk alabilenlerin, cesaret edebilenlerin hayatı. Bu sadece maddi bir kaygı içermek zorunda da değil. Farklı konularda da risk alınabilir. Çoğu kişinin risk algısı ne yaptığını bilmemekten kaynaklanıyor zaten.

En büyük risk;hiç risk almamaktır.O yüzden hiçbir zaman risk almam.Garanticiliği seviyorum.

Geri