Bir şeyi çok istemek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Senin çok istemen önemli değildir ve başkasının iradesi ile çakışmaması gerekir ayrıca koşullar da belirleyici olacaktır. Hayatta her istediğin olacak diye bir kural yoktur.

"Secret" tarzı kitaplar sayesinde insanlar hayal aleminde yaşamaya başladı ve olmayacak şeyleri bile hayal edip kendilerini kandırıyorlar.

Bir şeyi çok istemek, insanı motive edebilir ama aklı devre dışı bıraktığında beklentiyi büyütür, hayal kırıklığını da kaçınılmaz hale getirir. İstemek güzeldir, fakat dengeyle ve gerçeklikle birleştiğinde anlam kazanır... Gerçekleşmesi mümkün mantıklı istekler için harcanmalı enerji...

İstemekle hiç bir şey olmaz. Yapacaksın.

hayırlısını isteyin
olursa ağzınıza sıçmasın

Var istedim birkaç şey ama söylemem
Sizene la :D

Tekten de tek, tek ki tek, işte o, ALLAH'tır... Konusunu açtık, Allah vermeyeceği şeyi istetmez sana, verir, verecektir, fakat;

Allah Teâlâ kıskanır,
rahmetli babannem derdi ki, çok istersen de Allah bazen vermez derdi,

Allah beni kıskanır, neden kıskanır? Haşa, Allah yarattığını kıskanır mı? Ben çünkü kendine gark olmak varken şu an içkiyi seçmişim, harama yönelmişim, attığım adım haram,

normalde hiçbir işimin doğru gitmemesi gerekir, fakat Allah, ben ondan ne kadar kaçtıkça, gel kulum diyor, sen kulsun diyor, bana hep yardım ediyor ve beni asla terk etmiyor.

Yeterli değildir,çabalamanız da gerekli.

Geri