Bir sevgiliniz olsa nazar değmesin diye saklar mısınız?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Bir sevgiliniz olsa nazar değmesin diye saklar mısınız?

Alakalı alakasız başlıklarda “bönöm sevgülüm vaaar” diye hönkürüyorlar.

Bunu buldumcuklar yapar anca bence yani ne bilim büyük de konuşmayayım ama saçma geliyor.
Arkadaşım bunu dedi en son nazar değdiği için söylemek istemiyormuş.. sadece polis olduğunu söyledi ne yaş, ne işim, ne nerede oturduğu falan hiçbir şey soylemedi.. üzerine de gitmedim ama sonra çok saçma bir şekilde öğrendim meğer abaza üst kat komşummuş.. o kadar goygoyunu yapmıştım, nasi olur yaaaa sjxjsks
Utancından söyleyemedi herhalde.. yani aklıma başka bir sebep gelmiyor. Gidip öğrendim de demedim, napiyolarsa yapsınlar ama çok güldüm ya..

Yiooo herkese derim herkese görmemisin bi sevgilisi olmus sjxjd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kişi hayatındaki insanı saklıyorsa ortada sorun vardır, nazar da işin bahanesi olabilir. Taraflar duygularından emin değilse ya da olmaması gereken bir ilişki ise saklıyorlar yoksa niye gizleme ihtiyacı duysun ki?

Varlığından mutluluk, huzur ve gurur duyduğunuz insanla birlikteliğinizi de saklamak istemezsiniz.

Bu düşünceye sahip kişinin ciddi problemleri var demek..önlem almasında fayda var.

seni pamuklara sarmalar sararım
naber kız

• Wow
ben şahsen bozulmasın diye de tuzlu suya koyup buzdolabında muhafaza ediyorum.

Genelde yakın arkadaşlarım ilişkilerimi bilir ama… yüzünü gören çok azdır o ayrı :d nazar değmesinden mütevvellit “ çok güzel bir kızsın, nerden buldun bu meyymunu?” yorumları yapmasınlar diye önlem alıyorum :( düğünde görürüler işte, adam olana çok bile.
Ah canım sevgiliiimm…

Son düzenleme:
Sevgilinize nazar değmez arkadaşlar. O sevgilinizin kaypaklığından gelir.

Flört aşamasındayken bile herkese söylüyorum ama ondan ötesine geçemiyorum jsksks bir de söylememeyi deneyeyim

Saddam Hüseyin'in saklandığı mahzenlere kapatma fikrim var. Sonuçta o da bir tür kimyasal silah kullandı.

• Hımm
Neden saklayayım ki… Ben duygularını fazla saklayabilen biri değilim. Saklamak neden yani? Tamam göze sokmazsın, şov yapmazsın ama saklamazsın da…

ashriel'in soylediklerine gulerek katilarak, bu sekil davranan bir tanidiginin sevgilisini 1 yil sonra. 1 yil surdu evet, bir fotografta gordukten sonra, "ha, gay" cumlesi aklimdan ilk gecen seydi (ayrildilar btw). gerek degildi ve hala gerek yok boyle seylere :d bu sekil davrananlarda zaten tuhaf sorunlar veya uyumsuzluklar cikiyo. nazara inaniyorum bu arada. her sey anlatilmaz, sadece yakinlarina, sevdiklerine bir tanitirsin, detay vermeye gerek yok hala ve mesafe istiyorsan, ona gore de davranirsin ve belirtirsin. bu kadar basit :d

Geri