Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve sen kendini bok gibi hissedeceksin. Haklı olarak. Ve üzüleceksin. Ve sen üzüldüğün için ben de üzüleceğim. Ama bunu çaktırmayacağım. Ve sen benim taş kalpli ve vicdansız biri olduğumu düşüneceksin. G*t*n önde gideni olduğumu düşüneceksin. Bu düşüncelerini bir terbiye süzgecinden geçirip smslere dökeceksin. Ve ben onları okurken şöyle düşüneceğim, “Sanırım ben bu dünyaya insanların kalbini kırmak için geldim.” Sonra bir gece saat ikide, alkollüyken telefon açıp bağıra çağıra dökeceksin içindeki bütün zehri. Ama benim kafam o an yazdığım şeyin zehriyle dolu olduğundan senin zehrinden etkilenmeyeceğim ve diyeceğim ki, “Yarın akşamüstü bir kahve içmeye ne dersin?” Ve sen de diyeceksin ki, “Yarın akşamüstü gelip seni bıçaklamama ne dersin bencil piç? Bip bip bip biiiip…” Her neyse. Dışarıda kahve içmekten nefret ederim zaten, evde yeterince içiyorum. Kahve içelim dememin nedeni, bira içip duygusallaştıktan sonra aynı döngüye tekrar başlamaktan korkuyor olmam. Sonuçta bir gün, o kahveyi barış içinde içeceğiz, havadan sudan konuşacağız, herkesin herkessiz yapabileceğini bildiğimizden (Aysel b. ne güzel kadın); kendimizle, o ana kadar ki bütün aptallıklarımızla dalga geçebileceğiz ve en sonunda, “Ne güzel böyle, bunu her zaman yapalım,” diyeceğiz. Masaya gelen, donmuş sümüğü üst dudağına yapışık çocuktan selpak ve bu işi sadece hayır için yaptığını iddia eden adamdan tükenmez kalem alacağız. Selpak mı kalem mi diye soracağım. Tabii ki de kalemi seçeceksin. Sonra aramızdaki sessiz anlaşmaya uyarak, bir daha bu kahve faslını hiç tekrarlamayacağımızı bilerek, ayrı yönlere gideceğiz.

Hala o adam olamadım ben, hayallerinde ki.. ''Adam'' olamadım ben.. Sen ''Kadın'' oldun ama.. Başka adamlarla.

Şimdi Kim Girse Kalbime ,
Burda Bir Ceset Var Deyip Geri Çıkıyor

Bir eylüldü başlayan içimde
Ağaçlar dökmüştü yapraklarını
Çimenler sararmıştı
Rengi solmuştu tüm çiçeklerin
Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı
Katar gidiyordu kuşlar uzaklara
Deli deli esiyordu rüzgar
Dağılmıştı yazdan kalan ne varsa
Yaşanmamış bir mevsim gibiydi

En değer verdiğimizin ıkı çocuğu var bi başkasından.Neyin, kimin savaşını veriyorsak artık..

Konuşmaya gerek görmüyor gidenler sevgili...
Aşk, her dilde aynı terk ediliyor!
Susuyorsun.

Seni kim kırarsa kırsın merhametini kaybetme seni kim incitirse incitsin sen incitme ağlatma sen herzaman dürüst ol iki yüzlül olma senide kıranıda yaradan allah tır adaleti güzeldir mahşer günü hesap günüdür unutma

Seni İki Şey Anlatır
Hiç Birşeyin Yokken Gösterdiğin Sabır
Herşeyin Varken Gösterdigin Tavrın..

Kendinden Kaçtığın Bir Yoldur
Hayat,
Geriye Dönersen Deliye Dönersin.

Bazen Allah bütün kapıları kapar , dışarıdaki fırtınadan ; Seni korumak için.
' SEN SABRET...!!!

Dışarda geçirdiğim zamanları azalttım iyice.Bayadır öğlen çıkıp hava kararmadan dönüyorum.
Gün gelicek,hiç çıkmıycam.

Bildiğim Çok Doğru Var ,
Ama Hala Yanlışlarım Beni Kahreder . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri