Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'~ Çok sevdiğine inandırıp Hiç sevmemiş gibi GİTMENE..
Herşeyin olduğuna inandırıp,
~ Bir hiç gibi terk etmene YENİLDİM..

Dedim ya beni bulmak için çıktığın yollar gücüme gider...
Bana gelmek için " HİÇ BİR " yolculuğa başlama....
~ DAHA BAŞLAMADAN BİTER.... ;)

~ Madem hayaller benim üzerime yıkılacaktı da neden senin üzerine kurmama izin verdin ?
~ Madem gitmeye erkendin de neden bende geç bittin....

'~ Yapma diyorum bazen yapma. Bakma o yıldızlara tutma o dilekleri , Onu sevmek Neyi değiştirecek ki ?
~ Gidecek olan istemesede GİDECEK...
Bitecek olan istemesede BİTECEK....

Şimdilik acı çekiyorsam, üzülüyorsam ve özlüyorsam seni hala; yokluğuna hemen alışamayacak kadar çok sevdiğimdendir. Yani sen kalbimi kırıyorsun ya, benim kırılganlığım sana olan sevgime aslında. Emin ol o da zamanla son bulacak.
Ama unutma,
Bir gün o kadar mutlu olacağım ki, o kırıklar en çok sana batacak.

insan kendini kaybedecek kadar sevmemeliymiş öğrendim. Şimdi gel yada gelme sen bilirsin. O eski ben Yok artık . Kendimi kaybedecek kadar sevmeyi unuturum demiyorum ama , Bundan sonra Kimseyi kaybetmekten KORKACAK Kadar sevmem BİLİYORUM....

Senin hayat boyu altını çizdiğin en güzel cümle hiçbir zaman kaderin olmayacak. ! Çünkü kaybetmek üzere kurulu bir hayata en güzel yakışan kahramansın. Üstelik kendi silahınla da vurulmak üzere olduğunun farkında değilsin. Yani demem o ki, geçmişini yok sayman, gelecekte yok olmana sebep olacak. Kontrolsüz zaaflar, acelece verilmiş kararlar ve seyirlik uğranmış duygular insanın SONU olur...
~ Dilerim bazen Aksasa'da iyiliğe atan o kalbin sonun gelmeden doğru olanı bulur..

Gidişin Hiç bitmedi bende . kaybedecek de olsam bir yolum vardı sende. Ve hayat o kadar kuralsızdır ki bazen, Oyunu kuralına göre oynamak bile kazandırmaz insana....
Seni kaybedeceğimi bile bile oynadım bu oyunu utanmaktan UTANMADAN.
ACIM MI ? Geçmedi alıştım sadece.

SÖYLESENE ;
Bana çok sevdiğini söylerken HAYALİN ' de kimdim ?
Beni yalnız bırakacak kadar Gitmek istediklerin mi ? Yoksa Bana gelirken yalnızlıklara bırakıp da geldiklerin mi....

Söylemeyi isteyipte söyleyemedim sözcükler değil mi ?
Seni Bana VAZGEÇİLMEZ KILAN....

Bir yangından kaçmamak gibiydi seni sevmek. Ve o yangında kurtarılmayı bekleyen de bendim, yangını çıkaranda.
~ İçimde yanan da sendin, yanarken içimde olan da..

Düşünüyorum da bugüne kadar hep Gibi yazmışım , Gibi okumuşum , Gibi söylemişim , Ve en önemlisi Gibi sevmişim... Elbette hiç birşey ben olmayınca olmaz bunu biliyorum ama zamanda geçiyor hızla.... Tükenmez sandığım bütün sözler bitiyor ve bende yavaş yavaş tükeniyorum..
Onca yıldan sonra hayata dair ne kaldı ki elimde ? kocaman bir hiç. Öyleyse niye onca çaba niye bunca isyan....
~ Öyle anlamsız ki yaşadığım Hayat o kadar kalabalığın içinde yalnızım

~ Bir sen kalmıştın oysa bana senden sonra... Senden öncem zaten seninle bitmişti. Onsuzluk sonsuzluktan daha sonsuz demiştim soranlara..
~ Ne büyük aptallıkmış meğer....

Kaçmayacaksın geçmişinden yaptığın bütün yalnışlardan hatalardan bunlarla ezmeye çalışacaklar seni. Sen pişmanlık duysan bile bunlarla üzerine çöküp bunlarla yok etmeye çalışacaklar seni. Canını çok sıkacaklar kafan karışacak. Bazen Şeytana uyup yoldan atlamak kendini boşluğa bırakmak isteyeceksin. Buna zorlayacak hayat seni... ama yapmayacaksın komik olmayacaksın birilerinin gözlerinde.
~ KOMİK olmayacaksın BİRİLERİ seni
Böyle görmek istiyor DİYE ....

En değer verdiğimizin ıkı çocuğu var bi başkasından.Neyin, kimin savaşını veriyorsak artık..

Samimiyetine inanmadığım her insandan uzaklaştım ben...
Şimdi sorma bana niye uzaksın diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri