Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fakir fakire şükretmeyi öğretiyorsa bu nasihattir.
Zengin fakire şükretmeyi öğretiyorsa bu namussuzluktur....

Dışarda geçirdiğim zamanları azalttım iyice.Bayadır öğlen çıkıp hava kararmadan dönüyorum.
Gün gelicek,hiç çıkmıycam.

Menfaatin için, göz yumduğun haksızlık, sanmaki yanına kalır. !o haksızlık, birgün dayanıp kapına, seninde hakkını elinden alır.

Ardından Gelmiyorsam Yenildiğimden Değil... Yanıldığımdandır...

Ne Acı Değil Mi ;
Bir Sonraki Sevgililere Hep " İLK " Miş gibi davranmak Ve
Her Bir Sonraki Sevgilinin Buna İnanıyormuş Gibi yapması...

Dalgın Gözlerle Tek Başıma Şimdi Kayboluyorum.... Sonsuz Bir İnatla Sarıldığım Umutlarımdan ' da Artık Bir Beklentim Yok. Hatıralar Canlanıyor Sadece Artık O Kadar Anın Ardından...
~ Peki Ya O Yağmurda İliklerime Kadar Islanmalarımı Kim Çaldı Benden BİLMİYORUM

Kimse seni özgürlüğünden vazgeçecek kadar sevemez sen bile. Aşk dediğin bir kuşun mevsimlik göçüne benzer. Gideceği yerde bellidir , geldiği yerde. Bu yüzden Hiç bir AŞKI ömürlük düşünme. Sadece doğru mevsimi doğru insanla yaşa....
~ Yoksa Yazık Edersin Gözündeki Yaşa..

Şimdi Uzaktan Bir " HİÇ " Gibi Kalışını İzliyorum.. Bir Gün Sende Kalan Hiçlerde Bitecek Bunu da BİLİYORUM... O zaman Tekrar içimden geçen yollar arayacaksın Ve Aradıkça Kendini Kaybetmelerini Çoğaltacaksın. Sonra Tek Çarenin UNUTMAK Olduğunu Anlayacaksın..... U N U T A C A K S I N..

bana biraz kendinden bahset diyorlar.
kızma bahsedeceğim sevgilim,
seni tarif edecek birazcık kelime bulursam

Baktın Olmadı Saat Kaç Olursa Olsun Ara.
~ Beraber Unuturuz Beni.

Tükenmez sandığım bütün sözler bitiyor. Ve bende yavaş yavaş Tükeniyorum... Onca yıldan sonra Hayata Dair Ne Kaldı Ki Elimde ? Kocaman Bir " HİÇ "
Öyleyse Neden bunca Çaba Niye Bunca İsyan.
~ Öyle Anlamsız ki yaşadığım Hayat O Kadar Kalabalığın İçinde Yalnızım..

Sahip çıka bilseydin Sana...
Cennetler Sunduğum Gözlerine ,
~ Tüm Kadınların Cesedini Sererdim Önüne...

'~ İnsanın Nedenleri olmalı Sonsuzluk Gibi...
Susmak Çare Değil Ama Susuyorum En Büğünden...

Ve hiçbirimiz temiz değiliz artık...
Kin tutmuş kalpleri taşıyor, çıkarlar üstüne kurduğumuz hayatları yaşamaya çalışıyoruz. Menfaatlerimize sevmek, yalanlarımıza da mutluluk adını vermişiz. Kalp kırmayı kendimize bir görev bilip insanlığımızı sağa sola savurur duruma gelmişiz. Herkes içinde taşıdığı yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünden beri, gözlerimizin altı kibirle şişmiş, kimseyi göremez olmuşuz.
En önemlisi de insan gibi yaşayalım derken,
İnsan olmayı unutmuşuz.

Bir şiir yazmışlardı bizim için....
Başı ' bekleyene ' sonu ' gidene ' diye
Özlemek kelimesi iki kere geçiyordu şiirde.
Ki ' bir kere ' özlemişssen , önce bir kere sonra da haddinden fazla gelmeye başlıyor kelimeler .... Ve ben o şiiri gözlerimle dokuna dokuna okudum....
~ Sonuna vardığımda ise başta bekleyene dokundum

Ne iş olsa yapar,kim olsa severim diyeceksiniz bi zaman sonra.
Demeyin..

İnsanın Nedenleri olmalı Sonsuzluk Gibi...
Susmak Çare Değil Ama Susuyorum En Büğünden.

Ve hiçbirimiz temiz değiliz artık...
Kin tutmuş kalpleri taşıyor, çıkarlar üstüne kurduğumuz hayatları yaşamaya çalışıyoruz. Menfaatlerimize sevmek, yalanlarımıza da mutluluk adını vermişiz. Kalp kırmayı kendimize bir görev bilip insanlığımızı sağa sola savurur duruma gelmişiz. Herkes içinde taşıdığı yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünden beri, gözlerimizin altı kibirle şişmiş, kimseyi göremez olmuşuz.
En önemlisi de insan gibi yaşayalım derken,
İnsan olmayı unutmuşuz.

Bir şiir yazmışlardı bizim için....
Başı ' bekleyene ' sonu ' gidene ' diye
Özlemek kelimesi iki kere geçiyordu şiirde.
Ki ' bir kere ' özlemişssen , önce bir kere sonra da haddinden fazla gelmeye başlıyor kelimeler .... Ve ben o şiiri gözlerimle dokuna dokuna okudum....
~ Sonuna vardığımda ise başta bekleyene dokundum

GİDİYORUM deme GİT....
Aklıma gelebilme ihtimalin kadar YOLUN VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri