Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sustum olmadı... konuştum anlamadı.... " ADIN "neydi ki kendimi bulamadım..

Unutmak dediğinin nesi zor ki. Asıl " UNUTMAK " zorunda kalmak koyar adama.

Tek Başina Ayakda Durmayı Öğrenmiş Adama Kaybetmek Mesele Değildir..

Annesi için Soba Yakmayan;Manitası için Mahalleyi Yakmaya Kalkan Adam ,Adam Değildir .. (:

Herkesin Parmak izinin Farklı Olması, Sana Kimsenin Benim Gibi Dokunmayacağının Kanıtıdır. Kime ok atmayı öğrettimse, ßir gün Beni nişan aldı.

zor ama oldu bugun 300 mesaj ı gecdık . sankı fenerbahce takımında gol kralı ve sampıyonlüğü bı arada kutlamıs gıbı oldum

az daha yakalanacakdık len gunluk bugun musterılere ALLAH`dan kapıyı kıtlemısdım . yoksa değil müsteri bütün yoldan gecenlere felan ucuz atlattım. ama buda benım vazgecılmezım gunluk evleneceğim zamana kadar devam. burası ıyı gunluk belkı umudumuz burada kalır burada yasar senın umudun ne diye soracak olursa ıkı evladım olsun derim sorana biri erkek diğerı kız erkek olana kaan kız olana eylul ısmını verelım . eylul dedımde bak gunluk eylul geldı hadı cay yaop ıcelim balkonda .

gel gunluk

anlat bakalım neler yaptık bugun kımlere aldandık bu eylul ayının ıllk haftasında .) dunku kadar maceralı değildı ama olsun bugunde bıraz iş yaptık para kazandık . bak ne dıyecem sana bugun bankaya gıttım post makınesınde bırıken para ile kıra su doğalgaz elektrık vs ödedım. ilk defa farkındaysan erken ödeme yaptim.

bu arada yarın bir grup gelecekmıs. aksam üzeri ceyda ile nergız ı aradım . gelsınler dıye . sımdı kızacaksın bana sabıt eleman bul felan sabıt elemana sigorta yemek yol vs maaas verecem . bilirsin benı oldukca cımrıyı ben . oğrencıler calişsınlar okul masraflarını cıkartsınlar . hem benım ıcın hem onlar ıcın karli değilmi .

bugun sıbel aradı . onu sonra anlatırım sana ama suan emin ol sevda işi yok bende sadece makara kaynak dunku olay gıbı

bak gunluk unutma hayat sadece senın yasaman ıcın bır aracdır . kımseye aldanma kımseye guvenme kımse ıcın gozyası dokme ..

şimdı bunu senmı dıyorsun dıyeceksın evet derım . sana benım yediğim darbeler 15 temmuz darbesını sollar. 27 mayıs hatırlatır.

bugun sıbel aradı . haftaya ankara`ya geleceğim dedı. goruselım dedı olur dedım . sanırım yıne bir aksam yemeği yerız. aksam yemeği dedım baslama gunluk sende trıp atmaya . daha gelmeden trip atıyorsun . dun hıc bole değildin ama bak söz sadece bir yemek sonra eve gelecem yıne burada sana yazacam . ama sakın annem duymasın olurmu . hala konusuyormusun der baslar cenesı bılıyon ondakı cene As 900 kamyonda bile yok

sabah erken uyanacam gunluk malum gruplu yemek ve eğlence var . bu arada yeni oyunlar koymayı dusundum . mesela okey turnavası yapacam 1, olana ufak altın felan malum karda kışda millet evde tıkanıp kalmasın değilmi .

haydı ben az dolanayım stres atayım yene uğrarım sana ama yarın aksam .)

dua ile kal :)

naber gunluk.

bak yıne huzun bastı bana yıne gozlerım dolmaya basladı. yengem bayramda gel dıyor . gunluk tam 8 sene oldu kımseyle gorusmeyelı ama bak delikanlılıkda bı yere kadar aslında özluyorum. kuzenım cansu,d a gelmıs . onuda gormedım 6 senedır kız evlendı düğünune gitmedım cocüğü oldu . hıc yoksa bu sefer goreyım. kafam bozuk gunluk bakma guldüğüme içim kanıyor ama sabır yakında gidiyoruz yenı bir umuda doğru eylul yapraklarını dokunce

kafanı fazla sısırmeyım gunluk

yarın gelır yazarım rabbıme emanetsın

Gel gunluk yarınkı kuru fasulye tarıfını ver bana .

ama pastırmalı olacak. bu işler cok sıkıcı gunluk bazen ınsan bunalıyor.
sence bu sene sampiyon olacakmı konyaspor onu anlat bana

ama olmasakda avrupa ya gıderız gunluk. hem bak eylul de geldı .)

Böyle bir kız sabaha kadar oynarım gunluk

inan farkedmez farkederse kahrolayım

[YOUTUBE]Q3TaM9QoFho[/YOUTUBE]

bugunde gıttık deplasmana gunluk. su odemelerı kapatayım ne deplasman ne mac var :p

evımın erkeği cocuklarımın babası olacam :)

Alıştınmı bir kez acılara şekerin tozu bile bal olur insana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri