Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir insanı hep affedersen, onu yüzsüz yaparsın. Oyüzden affetme'ki adam olma yolunda adım atsın.

"bazı insanlar gelince, bazı insanlar da gidince güzel. Kimse hayatınızdan gitmesin diye uğraşmayın. Çünkü nasıl gitmek isteyen bir bahane buluyorsa, yanınızda olmak isteyen de bunun bir yolunu bulacaktır elbet. "

ah benim sevdasında bencil; ama yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim: ne güzel darma duman ediyorsun beni. ”

Bazı rüyaıar diğerıerinden çok uzun sürer. Bazııarı da çok çok güzeı. Benim en uzun we en güzeı rüyam şu an bu mesajı okuyor.

Yazın serinlik, kışın sıcaklık veririm. Kalitesi yüksek bir markayım

hiç bir şey yapmadanda yorulabiliyor insan. Düşündüklerı ağır gelebılıyor mesela. ..

Madem caresizlige hüküm giyimis o zaman ölmek icin yasamak gerek.

Aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler. Ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler.

Diledigin kadar kalabalikta yasa sol yanin uzaklarda ise yapayalnizsin

Çok şey bilmek neye yarar haddini bilmedikten sonra.Suskunluğum seni yanıltmasın konuşursam kaldıramazsın.
Unutmak beni yormazda unutulmak sana koymaz mı...
...Zamanında değer verip altını çizdim şimdi bana zorla ÜSTünü ÇİZDİRme.

Aşkla, özgürlük halef seleftir;
Tıpkı güneşle ay gibi,
Tek tek ikisi de güzel olduğu halde,
Bir arada var olmazlar..
Biri doğdu mu, diğeri silikleşir.
Aşk boyun eğip kalmaksa,
Özgürlük alıp başını gitmektir..
Ya gönüllü itaat,
Ya nihayetsiz seyahat…
Seyahati seçerseniz;
Aşk şapkasını alıp gidecek..
Aşka düşerseniz,
Özgürlüğe yolculuk bitecek..
Çünkü nasıl özgürlük aşkın zeminiyse,
Aşkta özgürlüğün finalidir…

Biliyor musun? Sigara içmek sanki, unutmak.
Dibe vuran insanın tek yapacağı bu; çakmağı al, sigaranı yak, sesini kes işte.
Duygularını sakla. Sigara herşeyi saklar…
Bir sigara yakmak delirmemi engelliyor sanki.
Beni kurtarıyor. Evet,hayatımı kurtarıyor.
Nereye kadar?
Ölene kadar.

Artık hatırlanmaya değecek kadar bile kalmadın. Seni unutmak hakkım! Unutkan biri değilimdir ama sen bende hatırlanacak hiçbir şey bırakmadın. Benim unutulmuşum olmak bile güzeldir bil. Aşk mı? Aramızda kaldı; içimizde değil…
Yanlış aşkta doğru aranmaz. Ama yine de oku istiyorum. Cümlelerimde gizlenmiş duygudan ne anladığını benim nasıl yazdığım değil, senin nasıl okuduğun belirler.
‘Kör müydü gözlerin, nasıl göremedin’ diye sordular senden sonra. Kör değildim. Ve hayatımda en çok iki kere parlamıştı gözlerim. Birincisi seni ilk gördüğüm, ikincisi giderken ardından baktığım gün. İlkinde aşkın ışığından, ikincisinde gözyaşlarımdan… O iki anın arasındaysa hep kapalıydı gözlerim. Aşkına inandığımdan.
Kör değildim, sadece güvenmiştim!
Not: Bugün seni düşünmeden yaşayabilmeyi başardığım ilk gün. Hadi topla seni benden. Kalbim seni uğurluyor. Al bu yara sende kalsın. Artık beni acıtmıyor.

Keşke konuştuğumuz kadar iyi olsak
Yazdığımız kadar iyi...
Beğendiğimiz sözler kadar içli kalsak
Altına düştüğümüz yorumlar kadar iyi.
Keşke bu sahte, sanal alemde
Bizler gerçekçi kalsak, bizler samimi..

Aşk;
İki kişinin sokak kavgasına benzer,
Ayıran hep yabancıdır...

Havam bozulmaya başladı yine
Gözlerim de dolmaya.
Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece..

Hayırlı sabahlar :)

Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O‘ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana…

Sende adam olacaksın seçmesini bileceksin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri