Oyun Bir Sebep Bul ve Üsteki Üyeyi Banla

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
lefty en az 37 yaşında sende öyle?
.s evet gercekten bas edememisim
hadi uyudum ben çawww yaş mevzusu acilinca nasi dellendiginizi gözümle gördüm hshshsh @yoSun muahahaahah zuhahahahah kehkehkehkeh

:=))))))))) Lefty ile baş edemedin yaşla şimdi bende sıra ama yanlış yerden yürüyorsun yinee :D
Yaş konusunda kompleksi olan insanlar, ne yazık ki etraftaki herkesi öyle sanıyorlar @yoSun cuğum.:)
Sosyal medyada bu sebeple kişisel bilgilerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum hatta cinsiyetin bile... Sebebi ise senin görüşlerinle başa çıkamayan veya yorumların nedeni ile senden haz almayan bazı kişilerin, ilk yapacağı iş, seni yaşın ya da cinsiyetin üzerinden hedef almak olacaktır ki bir kadını, cinsiyetçi söylemler ile aşağıladığını zanneden kişilerden uzak durmayı tercih ediyorum ayrıca sürekli yaş vurgusu yapmak da çok anlamsız bir tavır ve 'akıl yaşta değil baştadır' söyleminin kısa bir özeti aslında.:)

Seni banlayacak sebep bulamadım @yoSun cuğum ancak iyi yemek yaptığın için bir süre banlasan hiç fena olmayabilir.:)

@yeLda cığım yerine @Türk banlansın çünkü geçen gün üsteki üyeye yemeğe gitmiş, 24 saatlik zaman diliminde elli kez asansörde kalmış ve çok defa da camdan düşmüştü.

Ah bu kadınlar Azizim. Ne çektim be şu kadınlardan. Üstüme üstüme geliyor hepsi.
kıskanç esmerler nolacak.
Yosuncuğum yerine Lefty banlansın.

@Türk En son camdan düşerken maske takmamış ve sosyal mesafe kuralını da ihlal edecek açıda düşmüştü, bu sebeple banlanmalı ve toplum sağlığını riske ettiği için pencerelerden uzak tutulmalıdır.

Geri