Bir şarkı vardı

Konu sahibi son olarak 87 gün önce görüldü
Bir şarkı vardı çok güzeldi. adını ve sözlerini bilmiyorum. bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum güzel şarkıydı aslında tamamını da hiç dinlemedim ama güzeldi.

:D :D hatta muziği nırımdırımdırım gibi bişeydi
sen aslında biliyorsun :D

aynen öyle ya dırım dırım dırım hadi ama bulun çok güzel :D

O şarkıyı ben de çok severdim ya :D Hadi bul şöfer

[YOUTUBE]385k7GE-e20[/YOUTUBE]
Ağa sanırım şu şarkıyı diyorsun dediklerinle uyumlu

ya şey işte hani geçen gün dinledik ya müzik çalardan işte o şarkı ya hangi şarkıydı öyle böyle ımmmm böylee la la lay dırım :D

onun değil benim en sevdiğim şarkıcı ve şarkısı bu dalga geçmezsen sevinirriiim .s.s.s

Yahu çıkıp konuyu kim açmış diye baktım karıştırdımmı acaba diye (=
Birinin sevdiği bir şarkı olduğunu biliyordumda karıştırmışım sen seviyormuşsun meğer olurmu ya ortada dalga geçilecek bişeymi var :T:

Yahu çıkıp konuyu kim açmış diye baktım karıştırdımmı acaba diye (=
Birinin sevdiği bir şarkı olduğunu biliyordumda karıştırmışım sen seviyormuşsun meğer olurmu ya ortada dalga geçilecek bişeymi var :T:

tabikide Azis dünyanın dinlediği en mikemmel şarkıcı:hih:

Evet sesine diyecek birşey yok elbette,görüntü olarakda aynı şeyimi düşünüyorsun acaba :T:

en sevdiğim sanatçı diyorum jose tabikide dış görünüşü mükemmel adam gibi adam maşallah nazar değmesin onun için bulgaristan'a gidiciğim o derece .s.s.s

en sevdiğim sanatçı diyorum jose tabikide dış görünüşü mükemmel adam gibi adam maşallah nazar değmesin onun için bulgaristan'a gidiciğim o derece .s.s.s

Adam gibi adam, bende seninle bir nevi aynı düşünüyorum aslında o kadar adam ki adam olmayanla işi olmuyor :/
Hayırlısı ne diyim :D

Adam gibi adam, bende seninle bir nevi aynı düşünüyorum aslında o kadar adam ki adam olmayanla işi olmuyor :/
Hayırlısı ne diyim :D

:D :D
bir klibinde topuklu ayakkabının içinden ayağı fışkırıyo resmen iğrenç :D
ama yine de en sevdiğim sanatçı :hih:

Geri